fredag 15 oktober 2010

Trött men ändå glad......

......för det är ju fredag och ledigheten står runt knuten. Efter 2 dagars konferens är man fullmatad och glad över förändringar som är på gång och en aningen trött. Det är roligt att komma iväg men lika skönt att komma hem igen. Home sweet home........
Maken har tagit dessa härlig bilder som jag knappt kan slita mig från, finns det något vackrare än en solnedgång? Jag har hört att all denna fina färgprakt har att göra med att det finns så mycket avgaser och annat i luften och att det är därför den blir så fin. stämmer detta? Någon som vet?

I morgon ska jag försöka titta in till er alla eller kanske om jag hinner ikväll. I morgon ska maken och jag med några kompisar och se Spamalot i Malmö men först blir det sushi på Haj, så vi hoppas på en härlig kväll.

Ha det gott

12 kommentarer :

Almbacken sa...

Nä, det vill jag inte tro.....men jag har också hört det:o(

Så kul att se Spamalot!!! Hoppas ni får många härliga skratt och flabb.

Vi lämnar barnen hos mina föräldrar idag och åker till malmö i morgon. Det ska bli sååå mysigt.

Kram / Maria

Cilla sa...

Tyvärr är det nog så att det är avgaser och annan smuts som gör detta vackra. Kanske för att påminna oss om att vi måste vara rädda om vår jord.

Ha en mysig helg. själv åker jag på lillsemester med maken till Lübeck.

Cilla♥

Annelie sa...

Say it isn't so!
Nu kommer jag aldrig att se en vacker solnedgång på samma sätt.
Fast... dina solnedgångar var ju himla fina.

Trevlig helg

Kram

Nattmia sa...

Vi får väl se det som att avgaserna för med sig det vackra då ;-) För vackert är det.. Jag har med en vacker solnedgång på min blogg..

Ha så himla kul i Malmö.. Vi såg Spamalot för några veckor sedan.. Så otroligt kul.. Jag skrattade så jag grät.. Njut av helgen..

Kram Mia

Snäckskalsdalen. sa...

Har också hört det där om förorenad luft, men jag tycker om att tänka att det inte är så!

Ja, det är kul med valpar, din är ju också för söt! Vi har ju goldens innan och har haft tidigare också, men man glömmer! Den här lilla Leia är väldigt livlig!

Kram

Sandra sa...

Helt uuunderbart vackra bilder! :)

Ha en fin kväll!
kram

Charlotte sa...

Förorenat eller ej... MYCKET vackert!!! Om det stämmer får man väl se det som så att något positivt ändå kan komma av något dåligt....

Ha det så trevligt ikväll...
Kram Charlotte

Limetwig sa...

Vet ej men attans fint är det! Ha det så kul på teatern och
hoppas helgen blir skön! Åse

Möllebacken sa...

Hej Anna.
Vilka bilder! Himlen har varit helt fantastisk på kvällarna den senaste veckan. Vädret har ju varit lite speciellt men jag har också hört att föroreningar kan påverka.
Det ligger en län på min sida som du frågade efter.
Vad kul med teater. Hoppas ni får en härlig upplevelse.
Kram Pella

Elaine sa...

Åh vilka underbara bilder!! VACKERT!
/Elaine

Lotta sa...

Visst är det jobbigt att föroreningarna kan ha något gott med sig, men även jag har hört att det är så. Spamalot har jag bara hört gott om, hoppas du har en riktigt rolig kväll.

Möllebacken sa...

Hej igen Anna.
På vår kennelblogg har jag också det problemet med att bannern lägger sig ovanpå men det blir så när man har gjort en specialanpassad mall, dvs använt sg av hämtad bakgrund eller använder de gamla bloggermallarna. Du kan även hämta hem banners att lägga i sidomenyn eller under headern. Hoppas att jag kunde vara till lite hjälp.
Ha en skön lördag, själv ska jag jobba.
Kram Pella