fredag 29 oktober 2010

Vinterförvaring.....I helgen måste jag bära in en massa krukor i växthuset för vinterförvaring. Har en hel del hosta i krukor som jag brukar sätta in, vissa av mina växter får flytta in till min mamma och hennes uterum där det i alla fall är frost fritt vilket det inte är i mitt växthus. De sista förberedelserna i trädgården måste fixas inför vintern.
I går fyndade jag ett hyfsat stort buxbomsklot för 249 kr helt ok......kanske borde jag har köpt ett till??eller två......hmmmm. Man vill så mycket men man kan ju inte bara handla och handla.Kan ju inte säga att jag har mängder av plats över i trädgården heller.....
En tidig lördag morgon tog jag denna höst bild, tycker det är så fint när solen börjar titta fram, underbart. Sällan träffar vi någon på våra promenader men det är så skönt.....

Ha en härlig dag
Kram Anna 

9 kommentarer :

Anonym sa...

Very nice, i lake it!

Kisses and nice weekend.

Emmas utsikt sa...

Visst är det skönt när man inte möter andra på sina lufteturer. :) Bara en liten stund för sig själv när man kan kika in i andras fönster hihi eller njuta av ljuset och stillheten.

Ha en skön helg!
Kram
Emma

Monica sa...

Hej !!
Fin blogg, har nyligen hittat hit !!
Monica

AnnaHelena sa...

Japp, nu är det dags att packa ihop och förbereda trädgården för vintervila. Man vet ju aldrig riktigt när snön kommer.
Jag tycker det är svårt att hitta riktigt bra förvaring till alla växter. Mitt växthus är inte uppvärmt förrän jag börjar köra med fläkten i april. Det får bli i garaget som alla krukor står, till min mans stora förtret...
Men hittills har det gått bra iaf. Agaphantus, dahlior, verbenor och änglatrumpeter vaknar så snällt när jag väcker dem fram på vårvintern. Trots att de knappt får en gnutta ljus eller en droppe vatten på hela vintern...I år ska jag prova att övervintra en chokladblomma också. Hoppas hoppas!

Scilla sa...

Ja, nu får man nog ta in det sista som inte tål minusgrader... Dina fina betonggrejer får ju inte spricka!

Kram,
Stina

Susihus sa...

Ja det måste jag med göra, flytta in lite krukor och plocka upp vattenpumpen i helgen. Härligt!
Önskar dig en mysig hösthelg.

Cilla sa...

Hej Anna!
Plockade in en del förra helgen. Har dock sparat en del växter i växthuset som jag tänkte chansa med. Har inte så mycket spänning i mitt liv ;-)))

Cilla♥

Katarinas trädgård sa...

Grattis till fyndet, låter som ett bra pris! Så tänker jag också alltid, skulle jag köpt fler?! Bra med växthus förstår jag, tänk om jag hade mer plats, då skulle jag... Trevlig helg!
Kram,
Katarina

Helena sa...

Hej Anna och tack för dina snälla ord hos mig. Lustigt nog kom de just den dagen jag hade varit in på din blogg och kikat runt, men inte hunnit kommentera!

Här hos dig är otroligt fint, med så många snygga foton och vackra arrangemang! Förra fredagens rödlökstoppade urnor är rysligt läckra och så många av dina bilder inspirerar stort!

Varma hälsningar, Helena, The Swenglish Home