måndag 8 november 2010

Fortsatt mys.......


För att spä på min redan härliga helg så hade jag i eftermiddag en tid bokad på Lenhud i Lund  för en skön ansikts behandling med underbara Johanna.....

De tre udda lycktorna blev en del av fredagens shopping i Lund med sonen V och hans flickvän C, vi hade en härlig eftermiddag med god lunch och kläder till V. Jag hade hoppats på några napp till mig själv också i klädväg men no no...det blev det inte. De små söta krukorna hittade jag i helgen på vår lilla spa runda och hyacinterna kom maken hem med, nu känns det som allt är på gång.....hyacinter är underbart, jag kan inte få nog av den härliga doften.
Den senaste veckan har varit hektisk och tyvärr ser den kommande lika ut, men jag kommer och tittar in till er så fort jag hinner.


Ha de
Kram Anna


10 kommentarer :

Anonym sa...

Very romantic, i lake it!

Regards and kisses.

mamma med ambitioner sa...

Det låter så mysigt med flickvännen. Jag längtar efter att få in lite girlpower i familjen. Sköt om dig. Kram Kristina :)

NataljaOblonskaja sa...

Ansiktsbehandlingar och mys med tända ljus, det låter som 'la dolce vita' för dig just nu:).
Ha det så bra!
Camilla

Snäckskalsdalen. sa...

Det låter väldigt mycket trevligt runt ansiktsbehandling (jag skulle behöva behandla hela mig, jag....), ljus, hyacinter och mys!
Det är en mysig tid nu, det är det!
Kram

Maria sa...

Vilken underbar blogg!! Åh Alvin är en riktig sötnös! Kram Maria

Annelie sa...

Vackra kap!
Hoppas du finner lite tid emellanåt att ta djupa andetag, ser ut så i alla fall. :)

Annelie

Katarinas trädgård sa...

Fortsatt bortskämd, hör jag, med behandlingar, shopping, mysljus och blommor från maken! Hur ska detta sluta?! Men jag är inte avundsjuk, nää då...
Kram,
Katarina

Charlotte sa...

Låter riktigt härligt!!! Fina ljuslyktor du hittat också.... Och hyacinter.... nä nu blir jag avis... Har letat på flera affärer i dag efter sådana. Inte ens IKEA hade fått in ännu... Älskar också hyacinter!!!!

Hoppas det lugnar ner sig för dig snart!
Kram Charlotte

Limetwig sa...

Vet hur det är :)
Snygga ljuslycktor.
Ha det bäst! Åse

Galtholmen sa...

Ja att gå o shoppa med son inkl flickvän är mysigt. Det händer här oxå emellanåt...
Härligt mys har du fixat oxå. Det är liksom rejält läge för det nu - o särskilt idag när snön landat vit o vacker här hos oss (30 cm). Julen nästa!!!
Kram Ulrika