torsdag 13 januari 2011

Min första...........pärlhyacint för detta året har flyttat in, det brukar bli en del. Trots att vi faktiskt lever mitt i våra vintermånader så känns det som våren är på G. Här är det tö och man ser hur snön sakta sjunker undan, dock hör man på väderleken att det snabbt kan förändras. Just nu gillar jag tö och slabb bara snön försvinner......jo jag vet att jag gillar snö och att jag längtade till det men efter denna vinterns prövningar står det mig upp i halsen. Det man är rädd för om det försvinner är att det kommer bli väldigt mörkt och dystert ute.
Tyvärr blir mina bilder lite mörka och tråkiga då jag är hemma rätt sent på kvällarna och det redan är mörkt, längtar till helgen så jag kan ta lite bilder med dagsljus.Nu fick jag nog och tog bort reklamen på min blogg. Som man ser hos en del så finns det lite olika reklam på bloggarna och jag har under en tid testa detta. Vad jag har hört så blir det lite blandad reklam i början och sen ser dom lite vad man riktar in sin blogg på och kör mer i det spåret. Om man som jag skriver lite blandat om trädgård, inredning och olika prylar. Så kan jag inte i mitt liv inte få till att jag ska ha kontakt annonser från massa andra länder på min blogg???? Vad säger ni andra om detta med reklam? Finns det något seriöst bolag man kan ta det via, det jag använde var här via blogger kopplat till Google om jag förstod det rätt.Ha en härlig dag
Kram Anna

10 kommentarer :

Susihus sa...

Åh så fina ljuslyktor! Jag funderade på att jag skulle göra så med mina skifferplattor men har inte kommit mig för än. Hönsnät är ju väldans bra till mycket. Dock när jag letade förra året så var man tvungen att köpa så mycket nät i stora rullar...

Jag gillar ju snön och här lär det dröja innan det blir vår så jag behåller gärna snön lite till för att kunna åka skidor och gå i skogen med hundarna fast det är kväll.
Det där med reklam har jag ingen aning om, har inte hunnit sätta mig in i det...brrr
Kram på dig

Mitt Stugliv sa...

HejHej Anna!

Vita pärlisar fick ta plats på mitt köksbord förra helgen och wow vad de slår ut fort. Älskar denna lilla ljuvliga pärla.
Det där med reklam på bloggen har jag funderat på men jag vet inte. Har inte så stor erfarenhet av det och blir det några pengar??

Ha en fin dag
KramKram
Lotta

Cilla sa...

Hej Anna!

Visst är det härlig med vårblommorna som nu är på G.
Gillar inte att folk har reklam på sina bloggar. Jag matas med det överallt ändå...

Kram cilla

Mycket annat & lite betong sa...

Så fint!
Vi hade regn för några dagar sen och då sjönk snön ihop en hel del, men sen kom det mera...Det känns i alla fall som att det blivit lite ljusare.

Trevlig torsdag!
Agneta

Katarinas trädgård sa...

Jag testade också reklam men när jag såg kontaktannonserna tog jag bort det igen, det ville jag inte ha på min blogg!
Fina pärlhyacinter, tur att man kan köpa sig lite vår!
Kram
Katarina

Almbacken sa...

Visst är det härligt med pärlhyacinter. Fint i glaskrukan!

Ljuslyktorna är också jättefina!

Nej, reklam på bloggen struntar jag i. Det ser bara rörigt ut och jag vet inte hur många läsare man ska ha för att det ska ge någon utdelning.

Kram Maria

Helena sa...

Om jag ska vara ärlig så blev jag glad när du tagit bort reklamen!Blir så rörigt o jag är bara intresserad av din fina blogg o det du delar med dig av!
Kramar från mig!

AnnaHelena sa...

Jag håller med dig att man är lite trött på snön, trots att den är fin. Kanske är det för att det var mycket snö och lång vinter även förra året. Här var det nog bara helt snöfritt i ett halvår innan det var dags igen...

Kram // AH

Sophia Callmer sa...

Håller med flera andra, bar att du tog bort reklamen, jag tycker det blir rörigt, och har personligen valt att hålla helt reklamfritt även om vissa företag i bland föreslår att jag ska göra inlägg om en viss produkt, jo bara om det var något som hade ett sammanhang och var något jag gillar. Ljuslyktorna och pärlhyacinterna var fina! ha en skön helg/Sophia

Anonym sa...

Så snyggt med svarta krukor till de skira vita orkidéerna!
Tillhör den skaran som inte tycker om reklam på bloggarna, man "matas" med reklam överallt och blir så trött på det....
Ha det bra!//Åsa