onsdag 12 januari 2011

Ljus lycktor eller.....
.....att ha till annat kanske, jag får se vad det blir. Men bara för att visa er vad jag köpte så blev det med ljus denna gången. Tänk så enkelt lite hönsnät och en zink platta.....det fick mig att börja fundera på vilka mängder av saker man kan göra med hönsnät, visst borde man kunna göra nät som bollar och låta murgröna jobba sig över, att ha i en hel rabatt flera bollar i ett hav med murgröna......ja det ska jag nog prova. Är det någon annan som har gjort något fräckt av det i trädgården?

För tillfället är det lite mycket annat i livet som tar min tid och jag hinner dåligt med att lägga kommentarer till er men jag lovar att om ett tag blir jag bättre på det, titta in till er kan jag inte låta bli.

Ha en härlig dag
Kram Anna


10 kommentarer :

Snäckskalsdalen. sa...

Oooh oooh ooh nu gav du mig idéer med hönsnätet....jag som älskar murgröna och vintergröna....nu (ja, lite senare på säsongen då) göra bollar av hönsnät och lägga ut bland marktäckarna. Jag snor idén bara rakt av utan att ens bli generad, du är en idéspruta av stora mått! Tack för den.
Agneta kram

Cilla sa...

Hej Anna!

Det finns massor att använda hönsnät till. Jag har själv gjort hjärtan och bollar, granar och täckt med bla mossa. Det blir superfint!
Vilka vackra ljuslyktor. Vill gärna träffas snart. Har du ngn ledig dag?

Cilla♥

Galtholmen sa...

Det här var ju läckert... hur har du gjort för att fästa nätet under zinkbottnet, o vad har du som fäste upptill?
Kram
Ulrika

Katarinas trädgård sa...

Bra idé! Man kan säkert göra klot och låta murgröna klä in dem. I Lödde har de metallklot, som jag har kastat lystna blickar på...
Kram
Katarina

Scilla sa...

Låter som en superbra idé! Har också upptäckt detta fantastiska material.... än så länge har det dock bara blivit en fågelmatare.

Kram,
Stina

Limetwig sa...

Åhh, jätte fina!
Ja hönsnät kan man använda till mycket och det verkar ju inte så svårt att jobba med... Oj så fel! Höll på med det i julas på jobb och jag säger bara fy F-N! Hade sticksår långt upp på armarna. Men lycka till om du drar igång med projektet, för fint blir det säkert med murgrönebollar.
Ha det bäst! Åse

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Hej goa Anna!
Allt får ta sin tid. Kom ihåg att det ska vara kul att blogga. Besök hos andra kan du göra sen... :)
Kul idé med hönsnätet. Jag har precis upptäckt det och tar tacksam emot nya tips.
Kramar till dig!

Annelie sa...

Fiiint tycker jag med ljuset i.
Hönsnät är ju en praktisk bas till mycket. Inte för att jag jobbat med det själv, men man ser ju andra som har. Ska man kanske köpa sig en rulle och börja pröva sig fram som du? Till våren kanske.

Kram

Théa & Linnéa sa...

Hej!
Vilken bra idé och vilka fina lyktor du gjort. Till dig återkommer jag igen var så säker.
Må så gott
/Karin

Nina sa...

Hei!
Så fine lyslykter!
Jeg laget hønsenettinglykter til jul.
Du kan se mine under desember 2010 i bloggen min. :)