måndag 1 november 2010

Gant or not........Efterson det var hög tid att packa ihop trädgårdsmöbler så fick jag leta annat ställe att sätta min ljusstake som jag gillar såååå mycket och allt annat för den delen, det blev bänken som maken byggde i sommras som fick ta över. I lördags var det sol och då blev det fina bilder men i går var det grå mulet och bilderna inte fullt så roligt....Vår lille herre Alvin beslutade sig i fredags för att testa hur mina Gant stövlar smakade......skriver det med tung hand.....mina dyra favorit stövlar ett minne blott... Vad gör man? Han är ju bara en valp...har har varit väldigt duktig fram till nu när han har börjat köra ett eget race......han har kommit i sin första trots ålder har jag förstått. Har läst om det och det är nu han frigör sig och vågar testa, inget mer behov av matte längre......men jag är benhård även om det är svårt när han tittar på en och ögonen som är så vackra. Så idag ska jag ut och leta nya stövlar...kanske inte helt fel ...men lite onödigt.

Ha en härlig start på veckan.
Kram Anna


10 kommentarer :

NataljaOblonskaja sa...

Vet inte om jag törs skratt åt eländet, men liite roligt var det allt:)).

Såg dina smarriga saffrasnbullar..mm, gillar verkigen också det och brukar baka något liknande. Och om du redan har bakat så kan väl jag göra det, eller hur? Blev så himla sugen när jag såg dina.
Ha det bra!
Camilla

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Ajdå.. Men Alvin hade säkert en trevlig stund.. ;)
Jag älskar dina krukor med lök och mossa!
Lycka till med stövelletandet!
Kram,
Anna-Karin

Cilla sa...

Åhhh, nej! Så trist med dina stövlar. Förstår din ilska. Det är tur att hundvalpar är så söta. Vad snyggt med rödlökarna i krukorna. Jag får nog ta efter ideér från dig också...

Cilla♥

House number 15 sa...

Så trist med stövlarna, kanske typiskt att det var just Gantstövlarna, inte alls roligt eller kanske tur i oturen=)
Hoppas du hittar nya...

Ha det gott!
Kram C

Anonym sa...

Beautiful photos!!!

Big kisses.

Katarinas trädgård sa...

Åh nej, han verkar lite dyr i drift, din lilla ögonsten... Tur för honom att han är så söt! Snygg bänk, ser lite bekant ut...
Kram,
Katarina

Scilla sa...

Attans! Men, så är det ju. Hundar och barn - det händer saker som kanske inte riktigt var meningen...

Trevlig kväll!
Stina

Sophia Callmer sa...

Stackars med stövlarna, min hund gjorde det samma med ett par dyra favoritstövlar köpta i Köpenhamn, hon tuggade bara så där lite att det blev fina hål precis ovanför anklarna..
Men det går över tuggandet och busandet plötsligt har du en klok jättefin vän i stället!
kram

Nattmia sa...

Vad tråkigt att det var dina fina stövlar som fick sättalivet till när Alvin valde tuggleksak :-( Hoppas det snart har gått över med tuggandet så inga fler fina saker går samma väg..

Kram Mia

betong ute och inne sa...

Hej kära kusin...
Ja tro mej jag vet vad det är när de äter "upp" saker för en och sen tittar med sina oskyldiga ögon på en....
Och ofta är det tyvärr en favorit sak de går lös på...
Du hittar säker några nya..
Kram Kusin Malin