torsdag 4 november 2010

Modern living.......



För att fortsätta på det jag skrev om igår om olika boende former. Så kommer här min nästa variant som jag också gillar. Den strikta kantade stilen med de grova materialen som betong och samtidigt det enkla. Jag är väldigt kluven här.... båda stilarna är härliga på olika sätt. Då jag jobbar inom nybyggnation så blir man ständigt inspirerad och allt det nya och att få det precis som man vill från början. Oavsett om man bygger en hästgård på landet eller en modern villa i de bästa kvarteren så får man det som man vill från början. Det är annat att bo i ett 70-tals hus som jag där det hela tiden är något som ska förändras eller underhållas. Men såklar blir vi väl alla trötta på just den där tapeten i hallen och varför i all värld valde jag just den, vad tänkte jag med........så har vi nog alla känt efter olika val vi gjort efter några år.



Bilderna lånade från Drömhem & trädgård

Ett betong bord att ha på vår uteplats är något som står högt på min önskelista.....om jag har tur ska en kollega till mig gjuta ett......jippi, jag längtar. Han har själv gjutit bänk skivor till sitt kök, det låter hel fräckt. Men jag kan inte tänka mig att byta ut min svarta granit skiva i mitt kök som jag älskar, den är super bra när man är en bak tok som jag.

Ha de
Kram Anna

9 kommentarer :

Cilla sa...

De bilder du visar idag är absolut inte min stil, men det ser väldigt enkelt och lättstädat ut. Jag är med för det bohemiska, romantiska...
Tur att smaken är som baken.

Cilla♥

cat sa...

Mmmen, jag gillar nog bilderna i ditt förra inlägg bättre.
Jag älskar gamla hus och trädgårdar, de har en egen "personlighet" och en egen historia.
Men visst, betog överallt = lättstädat, men ofta
Ha de gott. Catarina

House number 15 sa...

Fina inspirationsbilder du visar.
Skulle också vilja
ha ett betongbord, så snyggt.

Kram C

Katarinas trädgård sa...

Nja, eftersom jag bor i ett gammalt hus och har en trädgård med gamla knotiga fruktträd hade det känts konstigt med en ultramodern trädgård. Sen hade jag nog aldrig klarat att ha det så där minimalistiskt och "färdigt", jag kommer på nytt och hittar nya växter hela tiden som jag vill testa, det hade aldig funkat! Men jag kan definitivt uppskatta det hos andra. Ha det bra!Kram,
Katarina

Snäckskalsdalen. sa...

Det finns så många fantastiska hus så man blir sjuk....ultramodernt eller timmerhus, det är frågan. Tänk om man kunde ha ett av varje!
Kram

Mycket annat & lite betong sa...

Jag har också svårt att bestämma mig. Det du visar här är jättesnyggt tycker jag men jag gillar det lite mer gammeldags också. Vill ha båda!

Hoppas du får en trevlig helg!
Agneta

Unknown sa...

tjena syrran , läget ? , kan alvin några nya party trix ?

Limetwig sa...

Förra bilderna var mer mig...men dessa ser så enkla och rena ut...:) ja helst skulle jag vilja kombinera dem på nåt sätt!
Kan förstå att du saknar trädgården, här ser man knappt nåt annat än fallna löv som täcker ALLT!
Ha det bäst! Åse

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Åhh, vilka inspirerande inlägg jag missat ser jag.... Gillar också lantligt och modernt och avskalat. Men med övervikt på det lantliga och kanske mer detaljer från det moderna.....

Ha det fint!
Kram Charlotte