tisdag 25 januari 2011

Favorit.....


Bilder lånade från home & cottage

Något jag gillar är att bläddra omkring i massa inrednings tidningar, stor favoriten är Drömhem och trädgård, som jag tycker är en härlig mix av det mesta. Även nätet bjuder på en massa inspiration och jag kan inte få nog. Bilderna idag känner jag ett väldigt mys och inspiration över. För mig är både inredning och trädgård lika viktigt.


Alla mina gamla trädgrårds och inredningns tidningar ligger i högar överallt här hemma. Jag har väldigt svårt för att göra mig av med dom, då det kan vara bra och ha och ibland är det roligt att få ta fram en gammal och titta i, lite ny inspiration. Vad gör du med dina gamla tidskrifter?


Ha en härlig dag
Kram Anna12 kommentarer :

Solhatten - Isas Trädgård sa...

Hej Anna !
Vilken vacker header du har !!
Håller med dig om trädgårds- och inredningstidningar ... har högar liggande lite överallt och Drömhem & Trädgård är en klar favorit !
När högarna blir för stora brukar jag ge ett gäng till svärdottern så idéerna får vandra vidare !
Ha en bra vecka !
Kram/Isa

Snäckskalsdalen. sa...

Älskar alla tidningar och bilderbäcker.....är en riktig addict ppå området.

Jag staplar överallt men främst i bokhyllan där man tar svängen in till sovrummet, där finns massor och så där vart x:te år sätter jag mig ute (på sommaren alltså) och går igenom dom äldre och då river jag ur och klipper ur och lägger allt i en stor låda......och i den lådan tittar jag med jämna mellanrum. Faktiskt.

Helena sa...

Hallå!
Jag river ut om det är nått speciellt i inredningsväg o har i en pärm.Trädgårdstidningarna skickar vi emellan oss i Acchleja o hamnar slutligen hos A.Carro som är nyast i trädgårdvärlden!
Vi andra har tillräckligt ligger :-)
Kram från mig!

Madame C sa...

Ja, det var sannerligen njutbara, mysiga bilder du bjuder på idag:)
Ha det fint,
Charlotta

Nattmia sa...

Mina inredningstidningar ligger i en bokhylla och samlar damm.. Jag har svårt att slänga dem men faktum är att jag väldigt sällan tittar i dem igen.. Kommer ju nya än mer härliga hela tiden ;-)

Ha nu en fin kväll..

Kram Mia

Henrik sa...

Hej Anna.
Tak for din kommentar på min blog. Har kigget lidt rundt, hvornår fik i frost i Skåne, vi fik frost her i Østjylland 2 km fra vandet den 1 nov. Jeg kigger mere senere.
Henrik

Scilla sa...

Superfin inredning! Slänger aldrig en "riktig" tidning - jag tar ofta fram gamla - särskilt Allt om Trädgård om det är någon särskild växt jag är ute efter...

Kram,
Stina

Katarinas trädgård sa...

Jag sparar mina trädgårdstidningar några år, sedan går jag igenom dem (ofta under julledigheten) och river ur sidor jag gillar. Sidorna lägger jag i en låda märkt trädgård. I början försökte jag sätta in det i pärmar men det funkade ju inte. Det är jätteroligt att ta fram lådan och bläddra igenom, den är ju fylld med en massa saker jag gillar!
Kram
Katarina

AnnaHelena sa...

Samma här! Inredning och trädgård är stora intressen. Sommartid tar sig trädgårdsintresset närmast ett fanatiskt uttryck, medans det under vinterhalvåret är stort fokus på inredning istället (av naturliga skäl, förstås...)
Lika kul båda två! Och beträffande tidningar håller jag också med dig. Jag får verkligen tvinga mig att kasta ibland, eftersom jag är storkonsument av tidningar, men trädgårdstidningarna sparar jag oftast. Där kan det finnas tips som känns aktuella oavsett årgång.

Kram // AH

Mitt Stugliv sa...

HejHej Anna!

Visst är det härligt med inredning.

Ha en fin kväll
KramKram
Lotta

AnnCharlotte sa...

Här ligger de på hög ett par år....sen rensar jag nån gång om året....

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Ja, vad gör jag ;-) Samlar och samlar... och bläddrar och bläddrar...... medan högarna växer och växer.....
Tror att jag brukar rensa med ungefär 2-3 års mellanrum. För något annat skulle inte gå..... Men beroende är jag.... helt klart!!!

Kram
Charlotte