måndag 24 januari 2011

Ny vecka....
..och nya tag. Jag kan väl inte påstå att måndagen är den bästa dagen på veckan men när bara den är över så går det ju framåt rätt håll. Hos oss har helgen gått i ledighetens tecken och det behövde vi, det har varit lite mycket sista tiden så familjen behövde få samla sig. 
I helgen gjorde jag ett tappert försök att samla ihop en massa pinnar och dyligt som far runt i trädgården, hackade lite i isen och försökte sprida ut den på plattorna där det redan smält undan i hopp om att det ska gå fortare.
Fick rensat rejält i min tvättstuga och det blev massor till scouternas loppis, känns skönt att slippa slänga hela saker som förhoppningsvis någon annan gillar. Det bästa med allt är dock att jag kan komma ut i min tvättstuga igen. Jag hade hoppats på att Martin Timmel skulle komma hem till mig och hjälpa mig renovera det för det är det sista rummet vi har kvar att göra vid och maken han är så trött på det att han vill pausa ett tag. och så laddar han batterierna för vårt stora bygge av plank, trädäck och fönster byte till våren. I helgen kom vi fram till vad vi ska beställa för fönster så vi kommer igång snart, vet att det är lång leverans så det gäller att komma till skott.

Ha en härlig dag
Kram Anna

7 kommentarer :

Strandkullen sa...

önskar med att timellgänget eller roomservicekillarna kommer på besök...spännande med en så omfattande renovering...kramis semlan

Snäckskalsdalen. sa...

Trodde först att våren kommit till er när jag såg bilderna.....skojar.
Ja, man behöver en samlasighelg ibland, det är helt klart.

Lena/isis sa...

Jag måste också komma igång med att rensa på vissa ställen . Det känns ju så bra efteråt. Fina foton:-)) Kram

M/S Design sa...

Här ligger snön tjock och vårtecknen är obefintliga.
Man behöver pauser från alla projekt men ett besök av Timell gänget skulle jag behöva ha i garaget.
Gillar din svarta pergola i tidigare inlägg.
Mariana

Helena sa...

Nä jag vill inte ha hit några som fixar inte.Då vet man ju inte hur det blir ;-)
För mig är måndagar en bra dag då jag alltid är ledig :-)
Kram från mig!

AnnaHelena sa...

Jag gillar verkligen stilen i din trädgård. Jättefin grå kulör också! Jag tycker du har fint även på vintern. Och pergolan är kanonfin. Här saknas struktur!!! Det är bara vitt, vitt, vitt...

Kram // AH

Lotta sa...

Är det ett fönster eller en spegel du har i planket, oavsett vilket, så var det väldigt snyggt.
Ha en bra vecka