söndag 23 januari 2011

Myrten.............ack så härligt. Jag fyndade dessa i veckan för ynka 85 kr för båda. Efter att jag hade äran att besöka Katarina som har bloggen Katarinas trädgård blev jag ett big fan av alla hennes myrten träd och så klart även av hennes vackra trädgård med alla underbara buxboms klot.
Nu hoppas jag bara att jag lyckas hålla mina vid liv, för torrt om fötterna vill dom inte ha och ja ibland har mina inne växter det inte helt lätt varför jag oftast håller mig till orkidéer.

I dag har jag ryck i kroppen som jag kallar det och då händer det saker här hemma. Övriga familjen gillar det inte om jag säger så.......vi har en massa beslut framför oss och jag vill komma igång men maken säger det är lugnt vi har gott om tid. No no det ska ske nu...någon som känner igen sig? Nu ska vi i alla fall sätta oss ner och kolla fönster och bestämma oss för vad vi ska ha och om vi ska riva i en tegelvägg för att sätta in en ny dörr.......visst är det inga små beslut men bara man kommer fram till något och kommer vidare så är jag nöjd. Eller om sanningen ska fram jag blir nöjd om jag får som jag vill........hihihi

Ha en härlig dag
Kram Anna10 kommentarer :

Katarinas trädgård sa...

Det där låter bekant.... speciellt att det blir bäst om jag får bestämma och att vi ska göra det nu...
Det går säkert bra med dina myrtnar, det var ett riktigt fynd! Du får sticka fingret i dem och känna efter om de är torra, för jag tror att man på vintern även kan vattna för mycket.
Tack för dina snälla ord!
Kram
Katarina

hemma hos lilla mej sa...

ÅÅå bara så fint med myrten.Är lycklig ägare till en .Som jag verkligen gillar.önskar dej en skön söndag.Varm kram Rita ♥

Helena sa...

Ibland kan jag sakna nått att klippa lite i o spraya o så.Men vet att jag tröttnar är ingen krukväxt människa direkt :-)Nä håller mig till pelargoner i gammla krukor med patina!
Åh har du varit i Katarina's trädgård!Det skulle jag oxå vilja nån gång :-)lite långt bort bara synd.Det måste varit en upplevelse att få se en trädgård live som man bara sett på en blogg!
Ha en skön söndag!
Kram från mig!

Annelie sa...

Vilka snygga fynd!
Jag blir också glad, bara jag får som jag vill.
Happy wife, happy life... :)

Kramar

Annelie

AnnaHelena sa...

Myrtenträd är verkligen fina! Påminner lite om Buxbom också, så det tillfredställer lite av trädgårdsabstinensen så här års att få klippa och forma dem.
Jo, visst känner jag igen mig i det du skriver. Jag är nog också den pådrivande i familjen när det gäller nya projekt. Blir så otålig när det oftast är mannen i familjen som måste fixa grovjobbet innan "min del" av arbetet kan ta vid. Det gäller att lägga fram saken utan att låta alltför tjatig...

Kram // AH

AnnCharlotte sa...

Haha...man får vara lite taktisk för att få det se ut som att alla inblandade är delaktiga i besluten....;))

Lotta sa...

Riktiga fynd du gjort! Och jovisst känns det igen. Vi lever ju i en demokrati, det är klart alla ska få vara med och bestämma. Bara det blir som jag vill!
Kram

Anonym sa...

Vilket fynd, 85 kr för två.... vissa har tur! Ska nog också titta efter myrten, vi är nog många som har inspirerats av Katarina!

Spännande att hålla på och planera för större grejor, det är kul! Lycka till! Åsa

Limetwig sa...

Ungefär som hos oss :) Manen suckar varje gång jag föreslår att vi ska disskutera nästa projekt...
Lycka till med dina förslag!
Ha det bäst! Åse

Almbacken sa...

Wo, vilket bra pris. Fina är dom i sina svarta krukor. Snyggt!

Hi, hi, sån tändsticksask har jag också...

Jag fattar precis.....visst vill man ha ett beslut och bäst är det ju om det är det rätta....dvs som man själv tycker...

Kram Maria