fredag 7 januari 2011

Mina fyra goa..............killar i backen. I går snöade det hela dagen från det att vi kom vid 9 tiden tills vi gick och la oss helt utmattade kl 22. Lite tråkigt med för mycket fallande snö.....idag är det -6 och blå himmel, helt underbart. Just nu sitter jag här i stugan och myser en stund med en sovande Alvin, det blir många långa promenader tillsammans och Alvin dyker runt i snöhögarna så jag förstår att både han och jag blir helt utmattade.  Från vårt hus har vi ca 50 m till närmsta lift och det är helt underbart att bo så nära, vilket vi aldrig har gjort förr men kommer att göra i fortsättningen.....helt klart.Hoppas ni alla har en underbar dag
Kram Anna

7 kommentarer :

Vita rosor och förgätmigej sa...

Du måste ju ha den underbaraste semestern av alla! Att få sitta i lugn och ro och planera för trädgårdssäsongen skulle i alla fall inte jag tacka nej till... ;0) Ska bli väldigt spännande att se vad du har tänkt ut i trädgårdsväg!

Trevlig semester!

Kram/ Anna

CowRoad sa...

Just look at all that snow: wonderful! Here the rains have returned and everything is gone. That is what I call 'trakigt'... :-)
Enjoy your time off, here school already started last Monday!

Snäckskalsdalen. sa...

Åååh vad det ser härligt ut och vovven älskar snön, dom gör ju det.

Ni har alltså hittat en stuga dit man får ta med hunden, bra, för vi har märkt att det kan vara lite svårt ibland. Lättare i Norge, tror jag.

Va kul, har du likadana muggar! Dom är lite läckra men just nu har jag inga glas till dom så jag har ställt fram en mugg så jag tar den med och köper när jag hittar.

Visst var det både dramatiskt och romantiskt och allting att åka transsibiriska! Häftigt också.

Och så skall du göra japan´sk trädgård, det ser jag väldigt mycket fram emot att få följa (har ju bott i Japan i ett par omgångar på 70-talet), det är ju så vackert och sparsmakat!

Ha det nu så gott i snön och njut!

Agneta kram

Sophia Callmer sa...

Låter väldigt, väldigt skönt! ha fortsatt skönt i snön!

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Både låter och ser skönt ut! Och solen! Så underbart!
Fortsatt skön helg!
Kram,
Anna-Karin

Scilla sa...

Verkar som om ni har det hur bra som helst! Ska inte klaga själv heller - nyss hemkommen från New York...

Kram,
Stina

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Ser helt underbart ut! Fjällen rules.... Härligt med ski in- ski out......

Hoppas ni får fina dagar i backen!
Kram
Charlotte