tisdag 22 februari 2011

Namn byte på bloggen?


När jag började blogga för drygt ett år sedan kunde jag absolut ingenting om bloggar och visste knappt vad det var. Det var av en slump som jag började läsa bloggar och då måste jag tacka Metro bostad, det var där jag hittade in i blogg världen. Efter att ha läst bloggar ett tag beslutade jag mig en kväll att jag bara måste försöka mig på detta och skriva om min stora passion " trädgård" sen har den kommit att handla om både familj, hem och trädgård, men vad gör väl det?
Något jag länge irriterat mig på dock är valet av namn "Godastunder-Tokigaideér är väl inte det mest finurliga namnet och varför det blev så ja det bara poppade upp......tycker dock inte att det var det bästa valet men vad gör man. Kan man döpa om men ändå behålla själva bloggen?
Jag önskar att jag hade döpt min bloggen till "garden with view" för min trädgård har en sån härlig utsikt. Namnet "garden with view" är uppbokat av mig men används inte.
Är det någon som har tips om hur man kan göra?

Ha en härlig dag
Kram Anna


13 kommentarer :

blomkronan sa...

Jag har bytt namn flera gånger... =)
men inte adressen. Den vill man ju behålla! så ens vänner hittar en.
byter du adress får du hänvisa dit i din "gamla" blogg så folk hittar dig. Du kan ju importera hela din gamla blogg till den nya, men jag vet inte hur man gör, har bara läst att andra har gjort det.

lycka till / Mari

blomkronan sa...

Glömde säga... jag tycker om dit namn och din blogg är mysig att läsa, så jag tycker inte du ska byta namn =)/kramis Mari

MyGarden sa...

Jag gillar verkligen namnet. Kan du inte bara lägga till en underrubrik, men behålla det gamla namnet?

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Hej Anna!
Behåll ditt namn, det är hur bra som helst!

Och som du fått tips på så går det ju att byta namnet utan att byta adressen. Det är det måånga som har gjort om man kikar efter.

Varmkramar H.

Snäckskalsdalen. sa...

Jag tycker också om ditt namn, det sitter som en smäck, lätt att komma ihåg och lätt att säga och det säger mycket också. Smaka på det ordentligt innan du byter! Men tycker du inte om det så måste det väl gå att byta fast jag är som du, kan inte ett smack om det här med bloggande.....nada.
Kram

Annelie sa...

Jag vet precis hur du känner. Har flera gånger tänkt på att byta.
Själv så tycker jag att ditt namn är ganska bra och passande.

Kram

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Ser att du redan fått lite tips ifall du nu skulle byta. Funderingarna med namn känner jag så väl igen.... Tycker ditt namn är väldigt talande och passande för din blogg!!!!! Men så klart är det något du känner bäst själv hur du vill ha det ;-)

Tack gulliga du förresten, för dina rara ord!

Lycka till med funderingarna!
Kram
Charlotte

NataljaOblonskaja sa...

Tycker inte heller du ska byta. Ditt namn är ju nästan, det enda man kommer ihåg. Har så himla svårt för att hålla isär vissa bloggar, många heter ungefär likadant ockås.
Men samtidigt vet jag precis hur du menar, har ju själv ett minst sagt konstigt namn, som jag funderat på att byta många, många gånger, det var bara ett konstigt infall jag fick och som man nu får leva med:)) fast jag vet inte hur man gör om man nu skulle byta.
Hoppas du behåller namnet, tycker det fungerar jättebra, .....men om du byter....ta ett som är lätt att komma ihåg.....för min skull...som är så glömsk:))
Ha en himls härlig dag!
Camilla

Helena sa...

Äh vad gör det att det inte var så genomtänkt :-)Det är ju som ditt varumärke ju!Vad sägs om Gröna stunder o tokiga ideér!Så vi som gillar dig o din blogg känner igen oss :-)Ha det bra!
Kram från mig!

Anna Vattenkanna sa...

Jag tycker att ditt namn är bra - såvida du inte vill ha en mer internationell läskrets ;-) Du kan ju kalla den Godastunder - Good Times... äh, behåll ditt namn, det är ju så inarbetat och bra på alla sätt.

Kram Anna Vattenkanna

Lotta sa...

Jag gillar också ditt namn - det sticker ut!
Kram

Nattmia sa...

Jag tycker iof att du har ett bra namn på din blogg redan, men känner du att det inte är du och att du vill byta så gör det.. Man kan byta namnet på sin blogg när man vill så det är inget svårt.. Vet däremot inte om du kan byta blogadressnamnet och ändå behålla samma blogg, men det kanske går det med..

Njut av onsdagen..

Kram Mia

Möllebacken sa...

tycker att du ska behålla ditt namn, det har blivit så inarbetat och som andra skriver så sticker det ut.
.... förresten, du har någonting att hämta hos mig :)
Kram Pella