onsdag 23 februari 2011

Nu får man........

Bild från mitt växthus i somras.

.....drömma sig bort ett tag. I går kväll satt jag och gick igenom lite gamla bilder och så såg jag denna och vad jag längtar.......vill komma ut och pyssla i trädgården och bara att få vara ute utan att behöva packa på sig en massa kläder och ändå frysa. Jag längtar efter att få gå runt och njuta i trädgården sätta mig ner och dra lite ogräs i ett hörn och att få glädjas över att jag hittade en lite ny planta som frösått sig i rabatten eller i ett litet annat hörn. Jag längtar........
I går började det snö IGEN och såååååå trött jag är på detta nu. -8 ochmisstänker jag att herr väder vem han nu är har helt fått detta om bakfoten. Vi har haft snö i Skåne i nästan fyra månader nu och så ska det inte vara.......det ska komma lite på jullovet när barnen är lediga sen försvinna bort. Nej nu ska jag inte vara sån....jag gillar snö för det blir så ljust och vackert men nu är det räcker det. Solen behöver komma fram så man får fylla på sin energi igen och det behövs.

Tack alla för era snälla tankar om mitt blogg namn och ev byta. Jag tror att ni har fått mig på andra tankar att jag ialla fall just nu ska behålla det jag har. Som flera av er skrev så kommer man ihåg det och kanske står ut lite med det udda......Häromdagen träffade jag en gammal vän som hade hittat till min blogg då hon kom ihåg något med Goda stunder och så hade hon hittat mig, jag jag ska nog vänta ett tag och ta mig en funderare innan jag bytar. Tack alla ni..

Ha en härlig onsdag
Kram Anna


13 kommentarer :

Anna Vattenkanna sa...

Oh, en sån vacker spegel du har i ditt växthus - superläcker!

Ja du, nu har vi haft 4!!! månader med snö och kyla - jamen så ska det verkligen inte vara här i södern... Här ska vara dimmigt, + 5 och lite mer kontinentalt... jag tror jag blir tokig på detta. Jag vill ha värme NUUU!


Kram Anna Vattenkanna

Lena/isis sa...

Vilken vacker bild på ditt växthus. Gillar jag !!
Vi hade - 19 i morse....är så trött på kylan jag med. Vill ju ha vår nu...

Tycker om ditt bloggnamn.....men man känner ju själv hur man vill ha det...iallafall i slutänden även om man blir splittrad och tveksam och givetvis ännu mer fundersam av andras åsikter. Sån är jag iallafall.

Kramar

AnnCharlotte sa...

Så fint du har det i ditt växthus...önskar jag hade ett växthus ;)
Jag tycker inte heller att du ska byta namn...
Vi som läser vet ju att det inte alls är så tokigt ;))
Ha det bra ;)

Marina sa...

Jag tror att du och jag roade oss med ungefär samma i gårkväll. Visst kan det kännas lite mräkligt att tänka på att just nu sitter någon annan, några mil bort, och tänker ungefär samma som jag: kollar bilder, drömmer, planerar....

Här har vi snö och -8 grader nu. För att inte hamna i "gnälllandet" så packade vi godsaker i ryggsäcken och åkte till stranden för att grilla korv. Alla fyra är lediga och ROnja var så klart också med. Det var mycket vackert där, jättemycket is och riktigt kallt. Hemma igen värmer vi oss med en brasa i kaminen.

Ang. namnet så har jag aldrig tänkt att det låter konstigt på något sätt. Byter du namn så blir det svårare, ett tag i alla fall, att koppla till rätt person/blogg tror jag.

Kram!

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Tänk att ni har haft så mycket snö...
Att vi i norrland har mängder får man nog stå ut med men som du säger är det liiite knepigt att ni har så kallt fortfarande... :/
Klokt tycker jag att inte byta bort dit namn på bloggen. Tycker också att det är bra! Det är så många som heter något med garden eller trädgård och ibland är det lite svårt att hålla i sär alla... :)
Och så måste jag ju bara säga att du har ett helt underbart växthus! Så himla snyggt med spegeln! :) Längtar också men det hjälper lite att kika runt till alla mysiga bloggar, som din!
Kramar, goaste Anna!

Helena sa...

Meeen du skojar vilket växthus!!!Ser jättemysigt ut :-) där kommer du väl knappt in för alla växter!Kul med spegeln där fast jag tror jag skulle bli skraj för mig själv så som jag ser ut i trädgården ibland ;-)
Kram från míg!

Lotta sa...

Jag fastnade också direkt för spegeln, vilken läcker idé, (eller tokig kanske). Bra att du skippar namnbytet.
Kram

Vardag och flärd sa...

Men kära du vilket ljuvligt växthus - och spegel också! Jag fantiserar om hur det luktar där inne med alla växter! Mitt växthus ska monteras upp i år (om det blir vår nån gång) men jag tror inte mitt kommer att bli så välfyllt och charmigt första året.
Ha det fint!
Kram Eva

Scilla sa...

Åh vilket härligt växthus du har! Bara så du vet, så har du just fått en award av mig - finns att hämta på min blogg!

Kram!
Stina

Jens Svensson Skogstorpet Trädgårdsservice sa...

Härlig bild på skön lummighet. jag tycker bara man fryser för tillfället. Skall bli ett skönt avbräck att komma in på trädgårdsmässan i Malmö i början på mars och få lite inspiration.

Snäckskalsdalen. sa...

Din växthusbild sätter griller i mitt huvud igen, det här med att ha växthus eller inte, vi kan baske mig inte bestämma vad vi önskar.....
Men nu blev jag ju sugen på ett, du har så himla fint runt det och i det.
Kram

AnnaHelena sa...

Uuunderbar bild på ditt växthus!
Och så håller jag med alla som skriver beundrande om din spegel. Vilken bra idé! Den var fantastiskt snygg - nu måste jag hålla utkik efter något liknande: Jag vill OXÅ ha en spegel i växthuset!!!
Jag har alltid gillat ditt bloggnamn. Det är mysigt och säger lite om innehållet: Kreativa idéer och tips. Så behåll gärna ditt namn!

Kram // AH

Frodo sa...

Vilket fantastiskt växthus!!! Lyckans dig :o)
Kram!