lördag 26 februari 2011

Yes NY vann.....

Bilder lånade på nätet

Det var inget svårt att övertala våra män att det var NY som gäller, kompis M och jag har länge velat åka dit men våra män har varit mer tveksamma. I går kväll gav dom sig helt utan fight. Klart att vi kunde åka till NY och nu ska det planeras och läsas på så vi inte missar något. Inget är bokat än men det lutar åt slutet av november och vi har hittat några olika resor som lockar där man bor centralt och som verkar ok.
Vet att standarn är inte som här hemma utan rätt så mycket lägre, just när det gäller hotel. Vi ska hålla koll på priserna några veckor framöver och se lite på fler bolag innan vi bestämmer och bokar, men allt ser lovande ut. Blir glad över alla både stora och små tips om vad man inte får missa. Nu ska det sparas mycket pengar så man kan shoppa loss rejält då man har hör att det är väldigt billigt med mycket, tex att man kan köpa convers skor för 200 kr, Japp det komemr bli några par med hem då......har även hört att många reser med en nästan tom resväska för att kunna ta hem så mycket som möjligt, får se hur vi gör.Nä nu ska bröden in i ugnen och sen ska det avnjutas en god frukost. Här ser det ut att bli fint väder även om det är rätt kallt i vinden. Trädgården kallar att den behöver städas på löv och lite annat så det blir till att komma ut en runda sen.

Ha en härlig lördag
Kram Anna


6 kommentarer :

The Secret Garden sa...

Ja vad roligt att det blev New York!! :)
Då får inte glömma kameran!! :) vill ju se bilder sedan.
convers?? vad är det?

Ha det gott!

CowRoad sa...

Een though I've never been in New York, the end of November will be great with all the Christmas Decorations! That is something the Americans (I'm Dutch myself) are very good in. :-)
Don't forget it will be Thanksgiving on the last Thursday of the month and the day after is Black Friday, the biggest and busiest shopping day ever!
Marjan/ Seattle

Nattmia sa...

Åh vad kul att ni "vann" över männen.. Och så kul att ha det att se fram emot..

Kram Mia

Limetwig sa...

Gu va kul för er! Kul att planera och ha nåt att se fram emot :)
Ha det bäst! Åse

Elsa och Helena sa...

Vad spännande! Shopping är ju aldrig fel...har hört att det finns mycket väskor till billig penning:)

KRAM Helena

Lotta sa...

Har varit i NY i slutet av november och det var helt fantastiskt med alla julpyntade varuhus, isbanan utanför Rockefeller Center och spännande julklappsinköpen. En musikal på Broadway hann vi också och det ångrar vi inte.
Kram