fredag 25 februari 2011

Beslut i kväll.....

Bilderna lånade på nätet
Ska det bli Paris i april eller New York i november?? I kväll ska vi prata ihop oss med våra rese vänner om det ska bli det ena eller det andra, tyvärr finns det inte råd att göra båda då vi har ett stort projekt som kostar oss en hel del i sommar. Att åka till Paris på våren känns som underbart men det är även våren hemma och då man äntligen får komma ut i trädgården och fara runt. Men New York i slutet av november och få se denna stor stad i sitt jul utseende och allt det underbara som Amerikanerna är så duktiga på. Tänk att få jul shoppa på Bloomingdale och åka upp i Empire state building. Min röst ligger på New York då jag aldrig varit där och jag har länge velat dit. Maken föredrar nog Paris då han inte alls som jag är speciellt intresserad av The big apple. Får se vad familjen K säger ikväll.......
Vad säger Ni? Har du varit på något eller rentav båda ställena och vill dela med dig, snälla skriv en rad?


Ha en härlig fredag
Kram Anna

18 kommentarer :

bolin of sweden sa...

Hej Anna! Paris har jag aldrig varit i men New York hade jag lyckan att få besöka första veckan i December förra året - helt fantastiskt!! Jag skulle kunna åka tillbaka dit imorgon! Jag stöttar dig in din röst på NY!! Kram Helena

Katarinas trädgård sa...

Det låter spännande! Jag skulle nog också välja New York, det är ju vid den tiden man har störst behov av att komma iväg från mörkret och kylan.
Jag hoppas kunna åka på trädgårdsmässan på torsdag i nästa vecka, ska du dit?
Ha det bra!
Kram
Katarina

AnnCharlotte sa...

Håller med dig om att det känns bättre att åka iväg i november så jag lägger min röst på NY....
Ha det bra ;)

Anna Vattenkanna sa...

Ja, NY måste du jobba för ikväll! Nu på våren vill man ju vara hemma och att julshoppa i Äpplet hade nog varit en upplevelse...

Paris kan ni ju kvista över till under en weekend lite sådär bara...;-)

Kram Anna Vattenkanna

Vardag och flärd sa...

Jag har inte varit på något av ställena men skulle välja NY i november, det är en tråkig månad och lite glitter o glamour förgyller det hela. I maj har jag ingen större längtan att åka bort, det händer ju fortfarande mycket här då även om det inte alltid är så varmt och gott väder.
Hoppas du "vinner" ikväll!
Kram Eva

Sophia Callmer sa...

Har varit både i Paris och NY, och håller med övriga som skrivit här, välj NY, Paris är fint men mera lättillgängligt, och i NY finns något för alla, man blir aldrig färdig, det är en riktig energiinjektion att åka dit och uppleva vad man nu väljer. ha en skön helg/Sophia

Lena/isis sa...

Vad härligt det låter.... Har tyvärr inget inspirerande att tipsa om....bara att jag skulle väldigt gärna också vilja till båda ställena :-))

Kram

Nattmia sa...

Jag har varit i Paris men då var jag 15 år så det är ett tag sedan.. Jag vill gärna dit igen nu i vuxenålder.. men skulle jag få det valet du har fått så hade jag lätt tagit NY..

Kram Mia

AnnaHelena sa...

Svårt val - Paris i april är säkert underbart. Jag har varit där två gånger sommartid och det är verkligen en skön stad. Jag tror dock att jag skulle välja som du: I november behöver man verkligen piggas upp, och då är nog NY ett perfekt val! Har aldrig varit där, men har sagt att man MÅSTE dit någon gång i livet...

Kram // AH

Frodo sa...

Paris är en helt fantastisk stad och NY också. Svårt val! Men vad ni nu väljer så lovar jag att ni kommer vara nöjda. Inget val blir fel!

Scilla sa...

Har aldrig varit i Paris, men väl New York. Rent spontant så säger jag NY i november just för att det är november. NY är verkligen fantastiskt! Kolla NY-guiden på min blogg om du vill veta mer om vad jag tyckte.

Kram,
Stina

Maria sa...

Utan tvekan New York, hoppas du får de andra med dig i det valet :)
Våren här hemma är som sagt oxå fin och mycket efterlängtad. Just nu går jag och gläder mig åt en fin emaljskylt till balkongen från www.ramsign.se. Den ska sättas upp på balkongen så fort vädret blir bättre så det blev ännu en anledning att längta efter vår :)

The Secret Garden sa...

New York!!! Finns ingen tvekan här inte!!! :) Övertala dem!

Anonym sa...

Har varit i båda städerna....... Paris är underbart vackert och en mycket romantisk stad, åk dit med din man!

New York är fantastiskt imponerande, mycket kul och intressant men inte romantisk - alltså åk dit med vännerna!

Så tycker jag...... Lycka till!
Hälsn. Åsa

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Oh, va kul! Jag skulle också rösta på NY! :) Har inte heller varit där men skulle gärna vilja. Paris är förstås också underbart, speciellt på våren. Var där nu senast i oktober. Blir det Paris måste jag ju tipsa om Giverny och Claude Monets trädgård.. ;) Bilder hittar du på min blogg.
Kramar!

Spirande grönt - sa...

Vilket angenämt problem:)

Ha en finfin helg,
Rebecca

Limetwig sa...

Har inte varit i NY men Paris. Men vill JÄTTEGÄRNA äka dit! Tycker du ska åka till Paris själv med mannen. Satsa på NY till hösten och trädgården till våren :)
Ha en skön helg! Åse

kvinna sa...

Paris är verkligen fantastiskt! Vi har varit där tre gånger.