fredag 11 mars 2011

Cup cake muffins.....


Nu har jag det som behövs för att kunna göra fina cup cake muffins. Om du har vägarna förbi Borgeby kryddgård så titta in där.....du hittar allt du behöver för bakning och goda krydd mixer till grillning och annat. Muffins formarna köpte jag på ett annat ställe vet dock inte vad butiken hette då jag aldrig varit där, men vilket fynd pris 15 kr för 50 st stora formar. De små choklad äggen ska användas till något roligt till påsk.


Borgeby kryddgård är för mig helt underbart, nästan som att få komma till en plantskola....... att få gå med sin korg och bara plocka på sig massa man tycker om..
Nu ska jag samla krafter inför helgen som är full av olika aktiviteter.

Ha en härlig fredag
Kram Anna16 kommentarer :

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Så himlarns läckert gott allt såg ut!!! Måste vara paradiset om man gillar att baka och kreera smarrigheter!!! Man kanske får se något resultat sen !? ;-)

Ha en fin helg!
Kram
Charlotte

Lena/isis sa...

På vår årliga marknad ( Oxhälja , Filipstad )finns det alltid ett stånd med kryddor från just det stället du skriver om. Kul! Köper alltid iallafall några kryddor där varje år. Skulle verkligen vilja åka direkt till den gården .

Kram

AnnCharlotte sa...

Så mycket roligare att baka när man har fint pynt...
Ha det bra ;)

Cilla sa...

Mmm så mycket gott!

Sjalarna kostar 140+ porto för dig ;-)

Kram Cilla

Anna Vattenkanna sa...

Det såg ju hur kuligt ut som helst! Har man bara goda kryddor så kan man laga soppa på en spik - ja och så salt såklart.

Baka och dekorera är jätteskoj när man har gott om tid. Lycka till med baket!

Helgkramen från Anna Vattenkanna

Ingelas tradgard sa...

Oj vad kul du haft ( vid inköpet) och vad mycket kul du kan göra nu.
Lycka till!!!
Ha de gott!
Ingela

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Hihi.. ser ut som du kommer att ha hur skoj som helst! :) Massa kula grejjer att "leka" med. :)
Hoppas du får en finfin helg!
Kramar!

AnnaHelena sa...

Wow, nu kan du ju nästan öppna café!
Extra kul att baka när man har snygga formar och tillbehör.
Fika på och njut!

Kram // AH

Möllebacken sa...

Hmmm... jag hade lite bråttom när jag såg inlägget och drog för snabba slutsatser.... cupcaces gjorda på vitlökschili och tsatzikiblandning.. marrrrklit! Men sen så förstod jag :)
Borgeby har härliga kryddor.
Ha en fin helg.
Kram Pella

Anonym sa...

Hej
Nämen har du varit i borgeby..på kryddan...jag jobbar väldigt nära, farligt nära kan jag säga....tur de inte har öppet varje dag
kram susanne, bambu och betong

Annelie sa...

Vad kul det är att uppleva shopparglädje genom någon annan. Du har shoppat så mycket spännande. Lyckos din familj som ska få smaka allt.
Ska du även göra typ bacon cup cakes med tsatsiki topping? Har aldrig sett savory cup cakes, men varför inte?

Åhåhåååå.... de där choklad doppade solrosfröna kan man inte få för mycket av. Jättegoda.

Önskar att jag till fullo kunde förklara vad en medium telephoto macro lins är, är inte helt på det klara med det själv. Du kanske får bäst info om du googlar (google.com kanske ger fler resultat än google.se). Jag läste just om den slags linsen i en digitalkamera bok. Jag är inte ute efter true macro, utan snarare close ups, vilket dessa linser kan göra ett bra jobb med. Dessutom kan man stå längre bort från objektet, vilket kan vara bra om det är en gräshoppa som blir rädd om man går för nära. Läste också att de ger en stacked effect, om man typ lägger sig ner på marken och fotar tex ett hav tulpaner, så ser alla tulpaner typ, lite mer compressed ut, en ganska fin effekt. Ursäkta de engelska orden, ibland är det svårt att hitta rätt översättning.
Lycka till i din jakt på linser!

Många kramar och trevlig helg!

Frodo sa...

Härligt med alla kryddor... Var tvungen att googla på Borgeby Kryddgård och upptäckte då att 1. det ligger ju nära Lund, där jag är emellanåt och 2. de har nätshopping. Kul!

Limetwig sa...

Mmmm så gott att baka med alla de där tillbehören. Det där lilla extra som fina muffinsformar gör det så mycket roligare. Ha det bäst! Åse

Lotta sa...

Det ser ut som ett ställe man kan svänga in till. Ligger ju inte allt för långt från mig. Tack för tipset.
Kram

bolin of sweden sa...

Har aldrig varit där men tänker att jag borde varje gång jag kör förbi! Nu får jag ta mig i kragen och köra dit en dag snart!! Kram Helena

Dreams of Clematis sa...

Dags att ta en titt hos mej!
Har nåt till dej där!

Kram Len