onsdag 16 mars 2011

Duka med Mateus.....


Bilder lånade från Mateus.

Oj vad tiden rinner iväg.....här har det varit fullt upp och ingen som helst tid att varken blogga eller ens sätta på datorn, på flera dagar. Inser att jag har en hel del att läsa ikapp hos er alla. Jag ska inte tråka ut er med allt jag gjort i helgen och de sista dagarnas möte och kurs men det har varit super roligt och jag är full proppad med allt vi har fått lära oss. Lite förändringar på jobb som gör att jag tar ett glädje skutt och hoppas att det blir så bra som det känns.

Nu känns det som våren har kommit och man vill gärna hoppa högt men snabbt ner på jorden igen när man hör nyheterna om att det kan komma 5-10 cm snö imorgon......nej nej nej vill inte ha mer, hoppas det blir regn istället.


I dag blir det några bilder från Mateus, jag gillar deras lite robusta stil, lite tjockare tallrikar men ett härligt utseende. Jag har tänkt börja samma på deras tallrikar och det lutar åt den gröna tillsammans med vita men jag gillar även den lila färgen. Får se vad det blir, ska ta mig till en butik som säljer det i denna veckan om jag hinner.

Ha en härlig dag
Kram Anna

8 kommentarer :

Frodo sa...

Gillar också Matteus vackra tallrikar och framför allt deras stora fat. Ska erkänna att jag är svag för stora fat... vilket är dumt, för de är svåra att förvara och man kan inte ha hur många som helst framme. Inte i min lilla lägenhet i alla fall...

Cilla sa...

Visst ha de härligt porslin. Det finns så mycket fint man vill ha! Smart som du gör och köper ibland.

Jag hopps verkligen INTE det blir snö. Jag vill ha vårsol och värme!

Kul! Du måste berätta om jobbet!

Cilla♥

Marina sa...

Även om inte jobbet är hela ens liv så är det så klart viktigt att man trivs och känner sig motiverad och stimulerad. Härligt att du känner dig positiv till kommande förändringar. Jag har haft tuffa år på jobbfronten men det senaste halvåret ca har jag trivts riktigt riktigt bra. Härligt!

Nu vägrar vi snö!
Kram!

Helena sa...

Fin fint porslin!Kan tänka mig att det är fint i de flesta färgerna:-)
KRAM från mig!

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Matteus är så fint... Har mest skålar och stora fat, inga tallrikar. Allt i mörkt augbergine... Rice gör också snygga keramikskålar och fat och annat. Det finns överlag så himla mycket fint porslin att köpa nuförtiden som passar att mixa med varandra...

Ha det gott!
Kram Charlotte

AnnaHelena sa...

Jag gillar också Mateus! Varje månad när lönen kommer köper jag mig en ny mattallrik! Bra sätt att få ihop till en servis utan att det behöver bli kännbart ekonomiskt. Jag har valt färgerna viol och plommon. Dels för att de är fina ihop, och dels för att jag tycker att lila är en fin färg att duka med i trädgården.

Kram // AH

Emmas utsikt sa...

Hallåen!

Matteus har så mycket fint. Jag samlade på dem för, tja 14-15 år sedan, men de är så stora så jag använder de sällan. Men de är bra att ha under terrakottakrukor också, huhu... får se om det blir liv i pellisarna i vår...

Kram
Emma

Ps

Så massa härligt är under!

Cilla sa...

Ljuvliga bilder..

Påtal om bilder har jag lagt upp två nya klänningar idag ;0)
& imorn tror jag toffs sjalarna jag visade för ett tag sedan kommer in igen & då även i lila..
Kram & ha det bäst!!