torsdag 17 mars 2011

Ett drömhem......I dag har vi en födelsedagsgris i familjen, äldste sonen fyller 18 år och blir så klart myndig......jippi tycker han men jag, nja han hade kunnat vänta ett tag till. Men det är väl bara att acceptera....I kväll blir det restaurang besök och mys hemma med god fika. GRATTIS till dig V på din stora dag. Puss & Kram :)Dagens bilder är lånade från Hajom, gillar både hus, läge, färger och hela upplägget måste jag säga.De stora glas partierna är ett stort plus, här hade jag kunnat bo.

Ha en härlig dag
Kram Anna


7 kommentarer :

AnnCharlotte sa...

Åååå...min äldste blir också 18 i år. Det är skitsvårt att fatta att de där små knytena man fick en gång ska bli vuxna....eller är vuxna ;)
Härligt rum med mycked rymd och ljus.....skulle vara fint att ha sån direktkontakt med trädgården.
Ha det bra ;)

Anna Vattenkanna sa...

Vackert hus - både med det svarta träet och naturstenen på fasaden och de många ljusinsläppen. Skulle också kunna bo där...

Kram Anna Vattenkanna

Marina sa...

Jag får lite ångest av det där med 18 år. Vår dotter fyller 17 om ca två månader och då är det bara ett år kvar. Ett år till hon är myndig och bestämmer själv, allt.

Grattis till sonen i alla fall.

Kram!

Helena, The Swenglish Home sa...

Åh, grattis till födelsedags"barnet"! Ja, hu, jag kan inte ens föreställa mig hur det måste vara när ens barn blir så stora (mina är bara sju och fem än) att de får kallas vuxna.. wow. Men förhoppningsvis är mamma alltid mamma, dvs ganska bra att ha och komma hem till... :-)

Jag är helförälskad i Mateus-porslin, och har i flera år gott och suktat efter deras tallrikar under mina Sverigebesök. En vacker dag... när jag har vunnit på lotto! :-)

Stor kram och tack för dina rara ord hos mig!
Helena

Mycket annat & lite betong sa...

Vilket hus!
Det skulle jag också kunna tänka mig att bo i. Så härligt med allt glas, känns som att naturen kommer in.

Ha det så bra!
Agneta

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

På våra barn ser vi hur tiden går.
Ha en trevlig helg, Petra B.

Elsa och Helena sa...

Grattis till sonen i efterskott:) Visst går tiden för fort...man får paaanik!!! Trevlig helg och KRAM Helena