fredag 18 mars 2011

Ett minne blott......Jag hade redan gjort mitt inlägg idag när jag såg denna. Så det fick bli lite efterkonstruktion.......är nästan alla mina taklökar. Vad jag har förstått så ska vissa sorter klara vår vinter men i år har alla mina strukit med i den kalla vintern. Lite tråkigt för jag gillade verkligen mina små kuddar som har sina platser lite överallt i trädgården.
Efter tusen trädgårdar förra året så har jag fått tre förfrågningar att visa min trädgård i sommar och jag känner mig så hedrad att jag inte vet var jag ska ta vägen.........super roligt är det i alla fall. Men jag måste säga att jag är något nervös när jag tittar ut i min trädgård. Tyvärr tror jag att det finns massor av växter som har fått sätta livet till i vinter. Två trädgårds sällskap är det som ska komma och sen är det ett blogg sällskap. Nog för att jag har både pirr i magen och är nervös....tänk om de inte blir nöjda.


Kolla in denna härliga korg men mängder av pärlhyacinter i, bilden är tagen förra året på Löddeköpinge plantskola. Hoppas dom öppnar snart......längtar.

Ha en underbar fredag
Kram Anna

8 kommentarer :

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Åh, så hedarande att få förfrågningar! Och du skall absolut inte stressa över det, när man besöker en trädgård så ser man och njuter endast av allt det vackra, alla färdiga projekt. Och så blir man så glad när man ser att något verkar vara pågång, lite mitt i... Så att trädgården verkar leva, och inte är en installation.:-)

Varmkram Hillevi,
och du - dina taklökar klarar kylan utmärkt, det är vätan/stående vatten som tar kål på dom...

Monica sa...

Hej , härliga bilder, det kliar i fingrarna ,nu vill även jag handla lite växter att trycka in på min lilla men naggande goda balkong.
Kram,Monica ,
önskar dig en härlig helg !!

MyGarden sa...

Klart du måste ha öppet nästa Tusen trädgårdar. Din (och din mammas) trädgårdar var de mest sevärda av de jag besökte förra året. Vad gör det om lite har dött under denna vinter - det har det ju hos oss alla.
Men synd på dina fina taklökar!

Susihus sa...

Härligt med lite vårinspiration. Sitter just nu i Vemdalen och här snöar det nu. Hoppas att våren har kommit hemma när vi vänder hemåt på söndag. Hörde rykten om snö i söder huuu vill inte det nu. Nu vill vi ha vår och få plantera lite

Ha en go helg
Kram

Kristina Bonander sa...

Vad roligt att du fick förfrågan! I fjol besökte jag en trädgård under "1000 trädgårdar" som nog skulle fått den pedantiske att backa i grinden. SÅÅ mycket var halvfärdigt, SÅÅ mycket skräp låg kvar, men ägaren var lycklig och entusiastisk. Det finns nog inga måsten eller krav på någon speciell nivå man måste upp till.
Hälsningar
Kristina

Kristina Bonander sa...

...och vad fint att du hjälper oss att tänka på Japan...

Anonym sa...

hej
inte behöver du vara nervös..din trädgård är såå fin...
kram susanne

Almbacken sa...

Men så kul att du har fått förfrågningar. Jag förstår att det pirrar men det kommer att bli hur bra som helst. Än är det några månader dit och då kommer allt att se helt annorlunda ut.

kram Maria