fredag 4 mars 2011

Ett titt ut....


......ur mitt växthus. Bilderna är från tidigt i höstas då jag höll på att tömma växthuset på gammal odling som ( tomater, paprika och lite annat).Om det är hyfsat väder i helgen så ska det bli stor städning i växthuset och då skrubbas och fejas det rejält för att få bort ev ohyra som finns kvar.

I förrgår tog jag mig en snabb tur till det stora varuhuset och fick med mig hem ett rätt så stort buxbomsklot för 159 kr vilket jag tycker är ett riktigt fyndpris, nu ångrar jag mig bara att jag inte tog 2. Ibland vet jag inte riktigt vad man tänker med????Men det är ju lätt att vara efterklok......I dag bär det av till Trädgårdsmässan i Malmö med kameran på min axel för att kunna föreviga det härliga man får uppleva och jag hoppas kunna bjuda på lite smaskigt till er som inte kan åka dit. Jag ska gå på bloggträffen i Allt om trädgårds monter kl 14-15 och hoppas att jag får träfffa många av er andra bloggare där. I går var jag där med jobbet (vi har en monter där) tyvärr han jag inte med att titta runt så mycket själv men jag sprang ändå på Katarina med bloggen Katarinas trädgård. ett trevligt återseende. Jag hade ju äran att få titta in i hennes trädgård tidigt i höstas, helt underbar.

Finns det någon som har löst det lilla ikon problemet? Att små bilderna inte följer med i blogg listan trots att man har valt att de ska göra det. Jag saknar bilderna och tycker det är trevligt när de finns med. Nu har det även börjat försvinna i min lista på populära inlägg......undrar vad som håller på och hända????

I går var jag på thai massage för första gången helkropp och en lång plågan, för fy så ont det gjorde. det var länge sedan jag var på massage men har på sensare tid känt att jag behöver det igen och då tipsade svägerska J om detta underbara ställe i Lund. Jag kan inte annat än säga "fantastiskt" trots att det gjorde så jäkla ont så var det super bra och det var jätte trevliga människor. Tack J för tipset.


Ha en härlig dag nu bär det snart av till Trädgårdsmässan
Kram Anna

9 kommentarer :

Snäckskalsdalen. sa...

Tyvärr, jag har ingen aning om det där med blogger ikonerna, så dom har inte kommit tillbaka, alltså.....hmmm....om jag bara hade vetat, men nix, jag förstår inte mycket när det gäller just det. Inte annars heller, tror jag.

Och Alvin var en sån liten valpis i höstas!

Ha det bra på mässan. Jobbar du i branschen eftersom ditt jobb har en monter där, nu blev jag lite nyfiken...

Agneta kram

Cilla sa...

Mina ikonbilder gör likadant. Trodde det bara var min blogg som löper amok. Var på mässan en sväng i gårkväll. Liten men mysig. Hann dock träffa Annika Christensson!

Cilla♥

Emmas utsikt sa...

Först trodde jag all snö försvunnit hos dig. Det hade varit något det!
Härligt med trädgårdsmässa, man känner att livet kommer tillbaka på något sätt. Jag är så jäkla trött på vintern nu!! AAAAhhhh!

Ha en riktigt skön helg Anna,
Kram
Emma

Emmas utsikt sa...

Först trodde jag all snö försvunnit hos dig. Det hade varit något det!
Härligt med trädgårdsmässa, man känner att livet kommer tillbaka på något sätt. Jag är så jäkla trött på vintern nu!! AAAAhhhh!

Ha en riktigt skön helg Anna,
Kram
Emma

Lena/isis sa...

Mysigt det ser ut i ditt växthus.

Kul med mässa . Ska nog på Örebro mässan i april.

Skönt med massage . Jag själv står i kö på mitt jobb för att få massage men det verkar ta tid.

Kram

Kristina Bonander sa...

Vilken vårkänsla att få börja dona i växthuset! Fullt med snö kvar här i Stockholmstrakten, så de stackars växthusägarna får snällt vänta.
Ha en skön och trevlig helg
Kristina

AnnaHelena sa...

Så fint du har utanför ditt växthus med all sten och alla växter! Orättvist att du kan gå ut och börja städa i ditt växthus nu! Här ligger snön rätt djupt fortfarande och det är bara vitt vitt vitt överallt...Att gå ut i växthuset är inte att tänka på.
Problemet med ikonerna kvarstår på min blogg också. Retsamt, för jag gillar verkligen den lilla bilden på inläggen! Hoppas att det är något som löser sig av sig självt såsmåningom?

Kram // AH

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Ditt växthus ser så fint ut! :) Hoppas du hade det trevligt på mässan. Skulle också gärna ha varit där men jag får spara mig till nästa helg istället. Hoppas du fotar mycket och lägger upp många bilder. Har fått se några fina hos Anna Vattenkanna.
Massa kramar, goa Anna!

Madame C sa...

Hoppas du haft en härlig dag på mässan. Själv ska jag dit imorgon och det ska bli härligt!
Kram!