onsdag 30 mars 2011

Vill ha.......


Alla dagens bilder är tagen med min gamla mobil, därav lite dålig kvalité....... Lampan på första bilden blev jag helsåld på och tänker köpa vid bästa tillfälle....den är för utomhus och kommer passa perfekt på min nya uteplats som snart ska påbörjas. Även lyktorna gillade jag skarpt 3 st av den med frostat glasfår gärna flytta hem till mig och det ska jag se till inom kort.....allt från ett stort nytt varuhus som börja på X.
I helgen togs dessa bilderna på Flyinge plantskolan, mycket snygga. Det jag går och funderar på är om jag ska bygga en vägg med murgröna......tycker det ser så snyggt ut men, är det praktiskt??? Jag vet hur snabbt en murgröna som trivs kan fara iväg och dår ska man hålla på och klippa hela tiden??? Är det någon som har en sån? Vad tycker ni?


Ha en härlig dag
Kram Anna


7 kommentarer :

M/S Design sa...

Skulle önska att mina murgrönor växte snabbt så jag behövde klippa dom.
Mariana

Anonym sa...

Vilken jättefin lampa, den skulle jag inte ha något emot att ha här hemma! Jag försökte få en murgröna att klättra upp i en stor obelisk här hemma men den dog, gick inte alls... vet inte om det är för kalla vintrar här uppe i Östergötland eller om det var något annat. Hur som helst var det en fin "vägg"!

Ha det gott!
Åsa

Anna Vattenkanna sa...

Jag har både vanlig "utomhusmurgröna" helic hedera 'Hibernica' och sedan en småbladig från blomsteraffär utomhus. Eftersom jag vet att du bor i zon 1 så skulle jag, för att slippa klippa så mycket, satsa på inomhusmurgröna från blomsteraffären eller ICA, Ikea m fl. De är mindre på alla sätt och växer inte lika fort och mycket... c/c 40-50 mellan plantorna tror jag blir bra.

Kram Anna Vattenkanna

mamma med ambitioner sa...

Halloj vännen!
Jag har en myrgrönavägg på armeringsjärn. Visst växer den snabbt men det tyckte jag var bra. Sedan är det ju bara att klippa och dra lite då och då. Hoppas bara att min vill ta sig igen nu när solen blir varmare. Den har fått regjält med vinterstryk. Suck!
Har inte besökt det stora X varuhuset ännu. Vet inte varför men det har inte känns lockande, får kanske ändra på det. Ha det gott, kramis :)

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Men vilken finfin bänk! Den gillade jag. Ja murgröneväggen också förstås.. ;)
Du, jag har spanat in din jättefina spalje som du har på din tomt i tryckat (?) trä. En kompis är på jakt efter precis en sådan. Har du möjligtvis ritningar eller tips på var man kan hitta?
Massa kramar!
Ps. Ursöt bild på dig och Alvin här bredvid! :D

Helena sa...

Jag har ju murgröna både mot hus,pilstaket o stenmur.Har aldrig klippt de lever sitt eget liv.Nu bor jag ju i Zon 3 kanske är de 'vildare'där du bor!
KRAM från mig!

Berit sa...

härlig lampa men jag föll för bänken jag:)
Ha en underbar dag!!