fredag 29 april 2011

Mina myrten har fått.......


....flytta ut i trädgården och vad jag kan se så har dom fått ny fart. I går var jag på det stora varuhuset och fyndade ett buxbomsklot för ynka 159 kr, helt ok men än en gång varför tog jag inte två.

Nu har Elin, Tigerella, Ildi, Black cherry, Gardens delight och Sungold fått ny jord om fötterna, jo mina tomater har fått ta plats i växthuset och som dom har vuxit på en vecka. Jag längtar till man kan börja skörda för det finns inget godare än att få plocka och äta en solvarm tomat direkt, den smaken kan inget slå.


Äntligen fredag och jag har ett hus att städa när jag kommer hem idag. Fönsterna är på plats och det stora efter arbetet håller på och det är inte speciellt rent där hemma och med gäster som kommer i morgon så behöver det göras en hel del. Men jag ser fram emot att få i ordning, sen får det väl vara lite bygg kaos ett tag i alla fall. Maken sliter så gott han kan och igår fick vi upp rullgardiner i sovrummet och bara det är ett plus eftersom det inte var helt lätt att sova utan.

Ha en underbar dag
Kram Anna10 kommentarer :

Almbacken sa...

Jättefint blev det med fönsterna i alla fall! Jag kan tänka mig att det är en hel del att städa....men så fint det blir sen.

Kram
Maria

Nattmia sa...

Så mycket fina växter..

Städa blir ju lite roligare när man fått fint av tex nya fönster :-)

Ha nu en fin fredag..

Kram Mia

Sophia Callmer sa...

Låter som om du har en del jobb att göra -:)
Härligt att kunna sätta ut tomaterna i växthuset, och visst inget går upp mot egna tomater direkt från plantan! trevlig helg/Sophia

Anna Vattenkanna sa...

Roligt att dina myrten trivs och frodas - de kan ju vara lite knepiga...

Lycka till med städeriet. Det är också kul när man är klar:-)

Trevlig Valborg! Anna Vattenkanna

♥Linda♥ sa...

Hej!
Kikar in här på din mysiga och inspirerande blogg lite då och då. Jag kan bara berätta att tack vare dig har jag drabbats av en härlig kärlek till Myrten. Har skaffat mig tre ganska stora träd nu i vår. Nu undrar jag bara hur du gör för att hålla dina så täta och fina? Klipper du dem ofta och i såfall hur ofta? Blir jättetacksam om du svarar! Kram Linda

Anonym sa...

Fina växter, har också tre stycken myrten. De står i växthuset, men skall snart få stå på altanen. Vi hade frost i morse så det skulle nog bli lite kallt att sova utan fönster.
Ha en bra fredagskväll!
Birgitta-:)

Marina sa...

Byggkaos är aldrig kul men det brukar ju bli bra sen.

Så stora fina tomater du har. Mina är bara pyttesmå fortfarande.

Kram!

Katarinas trädgård sa...

Bra jobbat ned dina myrtnar, de ser mycket välmående ut! Jag har också flyttat ut mina, i förra veckan, det blev för varmt för dem i vinterträdgården.
Trevlig helg!
Kram
Katarina

Lotta sa...

Vilka fina tomatplantor du har - mina är rent pyttiga i jämförelse och får absolut inte vara ute om nätterna än...och vilka läckra bollar, både myrten och buxbomsklotet. Fina klipp bägge två.
Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Hoppas du har städat färdigt nu och kan njuta av dina nya fönster och dina fina växter!
Agneta kram