tisdag 19 april 2011

Svart är vackert......


Nä nu börjar jag om igen......jag hade skrivit ett lång inlägg om dom som har sina hundar lösa, men inte borde det. Fy så arg jag är idag...jag det är fint och roligt för hunden att den kan springa lös men...det är inte så roligt för oss andra när den inte lyder. Nu ska jag inte tjata mer om detta men jag är arg idag.

Kan ni se så mycket det har hänt i min rabatt full med allium bara sedan i början av april.
Det ser lite tomt ut men mina hostor börjar komma upp och lite annat också, så snart ser man inte jorden. Alla nät jag satt upp finns överallt i min trädgård för att Alvin inte ska trampa ner alla små knoppar som tittar upp, jag hoppas kunna ta bort dom innan sommaren.
Jag har börjat dela mina hostor och flera nya har hamnat i ännu fler krukor....men jag tycker det är så fint och det är härligt att fylla trädgården men dessa vackra blad.  Till helgens långa ledighet hoppas jag hinna förbättra målninge på mina svarta krukor.En trötter efter en lång promenad i söndags.

Ha en härlig dag
Kram Anna


8 kommentarer :

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Ja, visst är det snyggt med svart! Passar toppenbra mot det vårgröna.
Busalvin.. ;) Ja, men visst blir man arg när de gör saker man inte riktigt räknat med. Mina (och grannarnas) katter har bestämmt att göra kattoalett på mina kaukasiska förgätmigej. Nu har de dött.. :( Himla trist. Hoppas dina Allium klarar sig!

Kramar!

AnnCharlotte sa...

Enda nackdelen med hostor är att de tar så lång tid på sig att komma igång...fast å andra sidan är de väl värda att vänta på ;))
Fint att alla krukorna är svarta...
Ha det bra ;)

Kristina Bonander sa...

Håller med Anna-Karin och dig om att svart är snyggt! I stort sett vad som helst kan se sofistikerat ut i en lite stram svart kruka!
Hälsningar
Kristina

Snäckskalsdalen. sa...

Du gör så fint i trädgården hela tiden och dina svarta krukor är ursnygga, det blir så fint till milt grönt som t ex hostor.
Vi har just gärdat in min köksträdgård för vår nya valpis (valp och valp, hon är 8 månader nu, Leia) är en digger, hon har grävt upp hela landet en gång redan......puuuhhh.
Agneta kram

Marina sa...

Anna, jag vet nog hur arg du är. Jag har varit riktigt arg över lösa hundar många gånger. Vi har ju en rottweiler och så klart är vi medvetna om alla fördomar kring den rasen. Ronja är oftast lydig men hon gillar inte andra hundar. Alltså har vi sällan henne lös eftersom man aldrig kan veta vem man möter.
Åtskilliga gånger har vi stött på lösa hundar, både stora och små, i diverse skogar. Oftast har folk INTE koll på sin lösa hund! Jag är ju rädd att det ska bli bråk om det kommer fram en lös hund till Ronja. Men vad ska jag göra? Jag har min hund kopplad och jag kan inte göra mer. Nä, jag ska inte fortsätta om detta men jag skulle kunna....

Förstår dig nog ganska väl.
Kram!

Limetwig sa...

Känner igen mig, men då tröttnar jag på föräldrar som låter sina barn härja fritt på bekostnad av mina barn...grrr!
Hosterna är verkligen på gång nu, längtar.
Ha det bäst! Åse

AnnaHelena sa...

Ja, nu börjar det hända grejer i rabatterna! Härligt!
Jag har också lite stängsel här och där i trädgården, men inte pga någon hund, utan pga alla förb-e rådjur som vi har här. De äter ALLT! Och det är inte kul med stängslade rabatter, men heller inte kul att komma ut och se hur de skövlat allt de kan...
Hostorna har inte tittat fram överhuvudtaget här där jag bor, men snart så...!

Kram // AH

Théa & Linnéa sa...

Hej!
Härlig rabatt! Tänkte titta in och säga Glad Påsk och tacka för all inspiration du ger i din blogg.
Må så gott /Karin