lördag 2 april 2011

Vår?


Det fina vädret vi hade i går eftermiddag är som ett minne blott.......dock har man ju lovat 10-15 grader idag men just nu är det duggregn. Det har börjat ljusna upp så hoppet finns kvar.....tänk om väderfolket kunde få rätt någon gång.....Sista bilden är tagen genom spegeln jag har hängande i trädgården och där tittar pergolan fram utan allt sitt spirande gröna.

Ha en härlig lördag
Kram Anna13 kommentarer :

Möllebacken sa...

Gulligt arrangemang. Ja solen lyser med sin frånvaro och det är rått ute. Men vi får hoppas att det blir bättre. Jag har slutat att gå in på SMHI och går in på det norska vädret yr.no, för det är mer tillförlitligt.
Ha en fin helg.
Kram Pella

marit´s,,, sa...

Så fine bilder nå kom jeg i vårstemning , her er det tykk tåke men jeg håper solen bryter igjenom .
Ha en fin lørdag Marit.

AnnCharlotte sa...

Det blir väl som det ofta är här i skåne, att dimman lättar framemot eftermiddagen....
Vilket passar mig utmärkt för då kan inomhusbestyr avklaras utan vilja gå utstress ;)))

Cilla sa...

Visst är det härligt att få plantera vårblommor. Dina penseér är verkligen ljuvliga. Här är också grått och trist, jag hoppas SMHI har rätt att det klarnar i em. Jag har lovat Ronja att vi ska fixa i trädgården.
Mitt nya jobb känns overklig bra!

Kram Cilla♥

TheGardenofSenses sa...

Vilka härliga bilder! Här är det också grått. Jag får satsa på källaren istället för altanen idag när jag ska starta förodlingen av mina fröer, lökar och knölar.

Helena sa...

O din fina akleja ser jag!Ingen sol här heller..o duggregn det känner jag igen!
KRAM från mig!

Marina sa...

Fina arrangemang du visar.
Någon sol har vi inte haft här idag men det har varit många +grader och det är så klart ett steg åt rätt håll. Äntligen slapp jag frysa!

Kram!

underbarahem sa...

Underbara bilder, här har det varit grått idag...
Kram Birgitta

Susihus sa...

Vilka fina bilder. Ja här har det oxå varit lite varmare temperatur men lite dimmigt och fuktigt, vart tog solen vägen. Hoppas den kommer imorgon. Må gott och ha en härlig helg
Kram

Kia sa...

Fina bilder!
Tyvärr har inte våren kommit lika långt här hos mig. Fortfarnade massor av snö kvar.

Ha en trevlig lördag!
/ Kia

Snäckskalsdalen. sa...

Jag kan inte se dina bilder, det är bara röda kryss överallt. Nu har jag försökt ända sedan i går morse......andra bloggar kan jag se bilderna på. Det har nog blivit ett tillfälligt kompatibilitetsproblem (???) mellan din och min dator.
Men jag litar på vad dom andra skriver, det är nog jättefina bilder!!!!
Agnetakram

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Ingen sol här heller, varken igår eller idag.... men ganska varmt ändå... ca 10-12° får man vara glad över där jag bor..... Plusgrader de senaste nätterna gör susen för snösmältnignen...

Härliga lila penséer!!!

Kram
Charlotte

Pia sa...

Hej Anna!
Nu har även jag hittat till dig! Vilken härlig blogg du har. Fina, inspirerande bilder!Ser fram emot att följa dig i din trädgård!
hälsningar från Pia i Halland