fredag 22 april 2011

Vissen bambu.......


En snabb titt in på bloggen innan trädgården kallar.......underbart väder och massor av roliga saker som ska göras. I helgen ska vi fälla en vägg i huset och sätta in nya fönster...äntligen de sista som ska komma på plats. Här kan ni se så bedrövlig min bambu ser ut, så vissen men jag håller tummen att den kommer.
Alla gräs och lavendel är nerklippta och det blir så tomt och platt i min trädgård eftersom jag har många av just de. Det ska få komma vatten i min betong spegel och det återstår att se hur många gånger Alvin kommer bada.......


Min clematis som jag köpte förra året har satt full fart, massor av knoppar redan och nu jag ska ut och leta efter namn etiketten.......attans också.

Ha en underbar påsk på er
Kram Anna


5 kommentarer :

Mycket annat & lite betong sa...

Samma här, fort ut i trädgården. Vi byter en spaljé och fortsätter bygga på vår förstukvist. Så fint det låter med era fönster. Jag köpte också en clematis förra året men där syns inget liv än. Undrar om det kommer.

Ha en sön påskhelg!
Agneta

Berit sa...

Hoppas den repar sig din bambu.
Ha en underbar påsk!

Snäckskalsdalen. sa...

Jag vill också ut i trädgården men vi måste åka till storstan för att titta på en ny baby, vilket iofs är trevligt, men......jag har min perenner som jag vill sätta ut.....

Din bambu kommer, jag tror det, sån såg våra ut många gånger och dom kom alltid tillbaka och dom stod i en "svalare" zon än där du bor och dessutom i ett litet draghål....jag håller tummarna.

Ha det riktigt gott i trädgården idag!

Agneta kram

Anonym sa...

Ge den rejält med vatten! Min såg lika risig ut för ett par veckor sedan, men efter mycket vatten är den nu som ny igen!

Cilla sa...

Din klematis ser verkligen fin ut. Mina är små och knoppiga ff.
Ha en underbar påsk, vännen!

Cilla♥