lördag 28 maj 2011

Ni bara måste titta in här....


Om jag skulle gå i flytt tankar så hade jag inte varit sen att vilja flytta hit......titta in till mäklaren som säljer det och njut av denna fina ombyggnad av en gammal kvarn. 
Inrednings mässigt hade jag nog haft det på ett annat sätt och valt både andra färger och möbler, men dom har gjort ett fantastiskt jobb i renoveringen och att dom har bibehållit detaljer som bara är så vackra.
Tänk att få ordna en spa avdelning i tornrummet och ........ja det finns nog oändligt mycket man kan göra. Trädgården ser rätt så stor ut (1800 kvm) och det är mer än vad man kan säga att jag har idag, vår tomt är ynka 725 kvm. 

I dag har jag spenderat all min tid till att finjustera i trädgården, allt från att städa till flyttat krukor, fyllt på vatten i faten ja osv........det kommer ett gäng blogg tjejer som ska titta in på trädgården. Ska bli spännade att träffa dom alla, roligt när man delar intresse.

Ha en härlig lördag
Kram Anna 


7 kommentarer :

Snickaregården sa...

Det är så roligt att blogga. Man lär känna likasinnade och roliga människor. :)

Vilket Place att bo i! Tänker nu på kvarnen, vilka ytor och vilken rymd, fast det är nog inget för mig med min höjdskräck..
Kram Maria

Betong ute och inne sa...

Verkligen inspirerande....helt fantastiskt..
Kram kusin

Katarinas trädgård sa...

Men skulle du verkligen vilja börja om från början med trädgården?! Jag tror inte det, du har det ju så superfint!
Kram
Katarina

Cilla sa...

Anna, kan aldrig tänka mig att du behöver städa i din trädgård. Den ser alltid fantastisk ut på dina bilder. Kvarnen ser mysig ut att bo i.

Cilla♥

Cilla sa...

Anna, kan aldrig tänka mig att du behöver städa i din trädgård. Den ser alltid fantastisk ut på dina bilder. Kvarnen ser mysig ut att bo i.

Cilla♥

bolin of sweden sa...

Ja oj vad fint!! Kan nog tänka mig bo där! Kram Helena

Britt sa...

vilket ställe att bo på//Britt