tisdag 31 maj 2011

Problem....


Har lite problem med att få in bilder för tillfället och jag undrar om det är så att jag har fyllt min tillåtna gräns.....sitter och letar var jag kan se hur mycket som utnyttjats men hittar inte var. Någon som vet?

Om det nu är så att den är full, vet någon hur jag gör för att få mer utrymme?Det är så härligt at få ha seglet ute, det blir mer mysigt och ombonat på något sätt.

Ha en bra dag
Kram Anna
14 kommentarer :

Snäckskalsdalen. sa...

Jag vet inte, men det verkar som om dom flesta har problem med blogger just nu och så verkar det ha varit i en vecka så där....
Jag förminskar alltid mina bilder numera innan jag lägger in dom för det här med att ha fyllt sin blogger låda hörde jag talas om i vintras så då började jag förminska mina bilder
Men som sagt, jag vet egentligen inte.
Hoppas nån annan kan!
Agneta kram

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Hej vännen! Ja, blogger verkar inte helt stabilt just nu... Jag vet att Lotten (lottens vita och gröna) har lösning på samma problem. Kolla med henne. Vackert det är hos dig! Riktigt somrigt!
Kramar!

cat sa...

Om det är fullt får du det som felmeddelande.
Jag "köpte" mig mer utrymme får några få $ per år. Jag vet att andra hittade ett kryphål med att lägga upp ny mailadress och ny administratör (själv fick jag det inte att funka men "Hillevissan" (http://stocksundgarden.blogspot.com/) löste det så.
Lycka till. ha de gott. Catarina

Jutis sa...

Vad fint med ett segel som solskydd!

Anonym sa...

Din blogg är toppen! Och mycket inspirerande!
MEN jag har alltid problem när jag kollar på den. Den hackar sig fram hela tiden (ingen annan blogg som jag läser gör så). Jag bara gissar att dina bilder är för stora ("tunga").
Men som sagt din blogg är jättefin!

Madame C sa...

Jag gör som några andra här och förminskar mina bilder innan jag lägger upp dem. Här ute på landet har vi inte så snabb uppkoppling och då står bara blogger och tugger för att ladda upp bilderna, om de är i originalstorlek. Annars har jag också läst om Hillevissans och Lottens trick och ska göra så när det behövs. Underbara bilder från din trädgård. Hoppas ni får en fin bloggträff:)
Kram!

Almbacken sa...

Hej Anna,

när det är "fullt" på blogger så talar den om att det inte finns utrymmer för fler bilder och då kommer en länk där man kan köpa mer utrymme. Kostar inte mycket och räcker länge. Om det inte kommer upp någon text att det är "fullt" så är det nog något annat problem.

Kram kram
Maria

Helena sa...

Klicka på instrumentpanel o sen på konto.Där står det hur mycke utrymme du har kvar!Jag fick meddelande att det var slut på utrymme när jag gjorde ett nytt inlägg.Fick inte det att funka som Hillevissan tex.utan köpte utrymme det kostade nästan ingenting om jag vetat det från början hade jag aldrig hållit på o krånglat!
Lycka till!
KRAM från mig!

The Secret Garden sa...

Det är nåt knas med Blogger...på en del bloggar går det inte att kommentera, inte ens som anonym på andra fungerar det. Här fungerar det, den här gången, även fast jag inte är inloggad...hmmm andra gånger har det inte alls fungerat att kommentera.

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Ser att du redan fått massor av tips på bildtrasslet. Förstår vad du menar med att seglet ger en ombonad känsla. Vi har en terassmarkis som åker ner och är utdragen nästan hela sommaren. Vad härligt att ha blommande allium. Mina har inte slagit ut ännu.

Kraaaam
Charlotte

Anonym sa...

Snyggt med segel, har funderat på att sätta upp ett sådant på vår altan.
Kram Birgitta

Sophia Callmer sa...

Låter som du fått tips om hur du ska lösa bildproblemet. Jättesnyggt segel, passar bra till ditt hus, samma enkla rena stil. Oj vilket ställe i förra inlägget ser helt fantastiskt ut. kram Sophia

Nattmia sa...

Blogger har lite problem sedan uppdateringen, hoppas de snart får bukt med det..

Jag tror att du får ett meddelande när det börjar bli fullt och efter det kan man köpa sig mer utrymme.. Men ett tips är att minska ner bilderna innan du lägger ut dem.. Du spar plats och de som inte har så snabbt internet slipper att vänta på bilderna :-) Så gör jag..

Ha nu en fin natt och en bra onsdag..

Kram Mia

Betong ute och inne sa...

Hej Anna
Nä läste någon tidigares kommentar, men på min sas det aldrig till om att det var fullt. Om du går på inställningar och går ner till välj inläggningsredigerare och väljer tidigare redigerare, så om du går in sen och ska försöka lägga in bilder där i stället (för det kan funka) så står det nere i den rutan hur mycket du har kvar....
Jag valde att öppna ett nytt googlekonto och flytta bloggen, men det var lite "jocks"....

Kram Malin