onsdag 15 juni 2011

Det ligger i generna....Ja, om jag får tro och gissa så beror det nog lite på generna om vårt intresse för trädgård. Om man som jag har sett sin mamma hålla på i sin trädgård blir man inspirerad, så idag får ni titta in till henne och hennes lilla täppa. En liten mysig oas...Tack för era snälla kommentarer, just nu är det lite mycket och det känns som jag inte hinner något alls. Tyvärr lite tjockt i kalendern men ser fram mot helgen och en ny trädgårdsvisning på söndag. Ett helt buss last ska komma och titta in till mig och min mamma på söndag....

Ha en underbar dag
Kram Anna 

Titta in på Götenehus arkitet Johan Danielsson, han kan rita.....tänk om jag kunde rita trädgårdar på det sättet......


11 kommentarer :

Lone sa...

Hej Anna.
Ja det ligger vist i generne, hils din mamma og sig tak for kigget i hendes skønne have.
Kh Lone

Ullis sa...

jag kan förstå om du både har fått intresse och inspiration från din mamma, vad fint hon har det! Men gissar på att hon inspireras av dig också...
Ha det fint!
Ullis

MyGarden sa...

Ja det ligger nog i generna. Ni har båda fantastiskt inspirerande trädgårdar - som jag gärna vill besöka igen... Öppet hus för dina bloggföljare?

Snäckskalsdalen. sa...

Åh åh åh, då förstår jag, det ligger i generna helt klart!
Och hade jag inte skymtat gult tegel och en fingerborgsblomma på översta bilden hade jag trott att det var en japansk trädgård, för så kan det mycket väl se ut.
Vilken oas hon har din mor, också!
Agneta kram

Marina sa...

SÅ du vågar ta emot besök sådär. Jag sa nej till en busslast som ville komma hit. Kände mig lite nervös!

Kram!

Snickaregården sa...

Jo.. det ligger nog i generna. Fantastisk trädgård :)
Kram Maria

Anonym sa...

Fantastisk fin trädgård...

Kram Birgitta

Lotta sa...

Vilken härlig trädgård din mamma har, visst måste generna spöka lite här. Så modig du är som tar emot hela busslaster till visning. Jag blir nervös om det kommer 4 på besök samtidigt.
Kram

AnnaHelena sa...

Din mamma har en jättefin trädgård! Jag tycker mig se att ni har lite samma smak vad gäller både växtval och trädgårds"inredning". Så roligt att dela intresse med sin mamma! Själv har jag en pappa som också gillar trädgård. Det finns alltid mycket att diskutera och titta på när vi ses!

Kram // AH

Almbacken sa...

Jättefina bilder du har tagit i den supermysiga lilla trädgården.

Så spännande med trädgårdsvisning igen. Jag svassar nog ner till dig en sväng på lördag och tar mig en liten förtitt:)

Kram kram
Maria

Tant Otteskrufv sa...

Synd för mig att jag inte bor närmre er byhåla. Det ser allt riktigt trevlig ut det du visar från din mammas trädgård. Hälsa och tacka för titten!