tisdag 2 augusti 2011

Myshörna under pergolan.........I går hittade jag mitt gamla myggnät i förrådet. Det var en sommar för många år sedan som maken och jag skaffade det för det var så mycket myggor, vi hade det runt vår säng och sov väldigt gott sen.
Det blev bara den sommaren som det kom till anv men varför inte anv till en mysig läshörna i trädgården?
Sagt och gjort....hakade fast det i pergolan och sen är det klart för mys, kanske får jag se mig om efter en skönare stol av något slag, hade varit super fint med en större korg stol, gärna vit eller svart.Det är fler än jag i familjen som ordnar mys hörnor, Alvin drar sig gärna till skuggan dock och jag njuter så mycket jag kan av den sol som äntligen tittar fram.
Maken och stora sonen V är och fiskar i Olofström, kommer hem senare ikväll så i morgon sätter vi vidare fart med vårt plank.

Nä nu ropar solstolen och en bra bok, ha en härlig dag
Kram Anna


11 kommentarer :

Furulunden sa...

Så fint det er:) Du får bli med meg en tur til min facebookside idag:)

Kristina Bonander sa...

Åh, vad snyggt det blev med myggnätet! Fint också med spegeln, något vi nog skulle använda betydligt oftare i våra trädgårdar. Ger ju verkligen djupkänsla!
Hälsningar
Kristina

I Tages trädgård sa...

Så snyggt det blev! Kram Hanna

Snäckskalsdalen. sa...

Myggnät är bra, jag sover ju under mitt varenda natt och vovvar och katter är duktiga på att hitta mysställen.
Agneta kram

Eva-Lotta Persson sa...

Ja, verkligen fint!! Härligt med en myshörna där man bara kan vara, sitta och blicka ut över trädgården, läsa en bra bok... fika. Jag försöker själv få till en sådan, man behöver det :) Må så gott Kram Lotta

underbarahem sa...

Det blev jättefint, även Alvins myshörna...
Kram Birgitta

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Vad fint du har det!! Jättemysigt med myggnätet.... Det är så vackert och vilsamt med grönt och svart. Såå snyggt med alla små myrtenträd du har också. Gillar, gillar :-)))))

Kram
Charlotte

Annika Christensen sa...

Supr mysigt blev det.
Ser att det är fler som har det varmt.
kram
Annika

Marie Lithén sa...

tänk att sånt som för vissa är ett nödvändigt ont, kan vara så vackert och rent av mysigt:) Mer myggnät åt det norrländska folket:)

Laila sa...

Fin blogg! Den har jag missat hittills. Hittade hit via din kommentar till Annikas senaste inlägg. Du säger att du har ett recept på supergod gurksoppa, men när jag bläddrar i din receptsamling här hittar jag inget. Lägg ut det, snälla!
Ha det gott!/Laila

Monica U sa...

Oj va mysigt det blev! Jättehärligt. Precis - en korgstol med en liten fotpall vore toppen. Och en god bok!