onsdag 6 juli 2011

Ny lönn på plats...........bland myrten och annat på mitt symaskins bord. Helgens fynd från Flyinge plantskolaa blev bla. en underbart fin lönn, som ska få bli lite som ett bonsai träd......ja ja visst blev det lite annat också. Två vita rudbeckia som behöver fyllas ut i en rabatt och två vita spirea samt några trampnarv som ska planteras i kruka. Ha en underbar dag i solen nu har jag 3 dagar kvar till semester och så härligt det ska bli.
Ska snart visa lite bilder från vår baksida som vi håller på och förvandlar till spa avdelning. Vi har just fått färdigt schakt arbetet och ska påbörja att gräva ner plintar en sådär 20 st....blä.

Kram Anna

6 kommentarer :

Snäckskalsdalen. sa...

Det är så kul var gång jag ser bilder med växter framför spegeln, då tänker jag, hur kan hon ha fått till två omgångar exakt likadana växter! Urfint ser det i alla fall ut.
Agnetakram

Annelie sa...

Så fin den är erat fynd.
Lönnen är en av mina favoriter.
Skönt att ha semestern inom räckhåll, ha en riktigt mysig en!

Kram

Ninnis sa...

Kul med "fynd" tänk sådana gör jag också alltid på plantskolor...=)

Ha en skön semester.

Kram Ninni

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Så fint det är på ditt symaskinsbord med de svarta krukorna och de små träden. Du är en begåvning på att göra vackra stilrena stilleben. Låter underbart med ett spa i trädgården. Blir spännande att se!

Sköööönt med semester :-)) Har också några dagar kvar till min.

Kram, kram
Charlotte

Anonym sa...

Så fint du har gjort...
Kram Birgitta

LyckligaPraliner sa...

Hejsan! Första gången jag hälsar på här. Jag har absolut ingen trädgård. Bara ogräs i massor men en del ogräs är ju nästan vackra :)) Tycker ändå om att kika på andras vackra trädgårdar :)
Ann-Louise