onsdag 21 september 2011

Härliga höst.....Som ni säkert redan har förstått så gillar jag hösten. Att få krypa in och sätt sig med en bra bok i ett hörn av soffan eller framför kaminen som sprakar är aldrig fel.....och numera blir det även några kvälls dopp i det varma badet för avkoppling och det är underbart. Jag gillar verkligen att vara i trädgården och fixa och dona men när hösten kommer är det ändå skönt att det blir annat på agendan. Sen är det ändå så att när våren börjar kännas runt hörnet så är det lika roligt att få komma igång i trädgården igen och man kan knappt bärga sig att få klippa ner lavendelen och alla olika grässorter jag har. Att få se det börjar komma fram lite grönska i rabatterna och vårlökarna börjar titta upp.....ja just det jag har fortfarande inte satt mina fina tulpaner, det måste jag ordna till helgen.
Mina vindruvor har börjat tappa sina blad och trädgården börjar få ett höst utseende. Det är ett slags frid som lägger sig sakta när jag sitter på min bänk och njuter. Det är dags för fårskinnet att få komma ut på bänken så det blir fler dagar att njuta av en kopp ute...

Ha en härlig dag
Kram Anna
9 kommentarer :

Trädgårdspassion och Detta Livet sa...

Hej Anna,
Hittat till din blogg och jag följer den med glädje. Kanske kan dina ord få mig att känna förtröstan inför hösten. Jag är ju mer en sommarmänniska. Men en god bok sitter ju aldrig fel. Får tända ljus också!

Helens trädgård sa...

Hejsan!
Ljuvliga bilder!
Är ingen anhängare av hösten men som du säger så kommer en lugnare period och det behöver man nog. En bra bok, soffan och levande ljus.
Önskar dig en fin dag!

Eva-Lotta Persson sa...

Jag håller med, hösten är härlig! Då kommer mina målarpenslar fram, och även planeringen av trädgården till nästa sommar tar vid. Sen älskar jag våren när den kommer. Fina bilder, hälsar Lotta

Furulunden sa...

Ja, høsten er fin den! Du inspirerer meg til å ta kameraet og gå runden i hagen for å få med meg høstfargene. I dag skinner solen her:)

smile sa...

Jag som är stenfixerad, har du tips på var man bäst köper sten?

godastunder-tokigaidéer Anna sa...

Våra sjösten har vi beställt från Bösarps grus och torrbruk http://www.bosarps-grus-torrbruk.se/

Finns så du kan hämta själv eller få hemkört.
Anna

Ninnis sa...

Håller med hösten är härlig och det finns så mycket att njuta av så Carpe Diem...<3

Kram Ninni

Anonym sa...

Hösten är mysig och avslappnande...

Kram Birgitta

Fippie sa...

Så vackert!