söndag 23 oktober 2011

Godnatt /Godmorgon......


Ja vad gör man kl 01.00 på natten om inte blogga......ja i alla fall gör jag det. Sitter och väntar på sonen som ska komma med bussen mellan 2.00-2.30, tja nu är det ju så att jag är rätt så kvälls pigg av mig men då är man ju oftast också väldigt morgon trött och såklart är jag ju det :) Sonen V är 18 år nu och jag har försökt att lära mig släppa taget lite men det ä inte så lätt. Eftersom jag ändå inte kan somna när han är ute så är det lika bra att vänta uppe och få gjort lite annat. Tyvärr lär klockan ringa vid 8 och då är det bara att palla sig upp. I morgon är det hundkurs för sista gången denna terminen och jag kommer säkert att fortsätta till våren igen för att fräscha upp minnet....Alvin och jag har tränat en hel del denna veckan så jag hoppas att det syns lite i morgon.
I går tog lilla sonen E, Alvin och jag en härlig runda i Måryd....ett härligt frilufts område nära oss. Det fanns näckrosor i mängder och det fanns massor med knoppar....tyvärr syns de inte på bilden....


Vi har vår sista lediga helg på ett bra tag nu och jag har fått ordnat en hel del. Fönsterna har blivit putsade på insidan, utsidan kommmer det en firma och tar en gång i månaden för ynka 100 kr. Sen blev det lite bakat också.......saffrans bullar.....japp här har det luktat Jul idag....mer om detta i morgon.
Kransen fick jag av mamma idag och den ska få komma upp på dörren i morgon. Min lilla lilla gran från förra julen han överlevt, dock lite skabbig men den får duga till jag kan ordna en ny.


Stor kram till er alla, ha en skön söndag
Kram Anna

Nu ska jag ta en titt in till er för tiden har inte funnits under vecka. Har dessutom varit helt slut när jag kommit hem från jobb...det tar lite på krafterna att börja nytt.


11 kommentarer :

Anonym sa...

Godmorgon! Längtar faktiskt till den dag man kan få nattsudda lite igen, numera är vi alltid uppe senast sju alla dagar med morgonpigga småttingar.

Saffransbullar, ååååh! Det är nog det bästa inslaget på hela julen för mig. Så du har redan börjat... hmm, nu blev jag sugen på att baka!

Ha en skön söndag! Kram Hanna

Frøken Solhat sa...

Godmorgen fra det solbeskinede Danmark .....håber at der blev til et par timer dyb søvn Anna......og at solen må skinne på dig og Alvin i dag ;0)

Knus Dorthe

Ninnis sa...

Vilken fin krans den kommer pryda sin plats. Bra att vara ute i tid...under nov så kommer ju 1:a advent och allt går ju med racerfart så du är väl förberedd. Önskar att jag var detsamma...=)

Ha det så bra!

Kram Ninni

Annika Christensen sa...

Det där känner jag igen!
Söt man kan vara!
Snart skall jag till Lund igen.
Du kanlägga ut skyddet för det blir nog i veckan.
Mejl ditt nr för det jag har verkar inte funka längre.
Ha en skön dag
Annika

Annika Christensen sa...

Glömde säga en god natt och en god morgon blir en god dag eller hur?
Annika

Mys och hemtrevnad sa...

godmorgon! Jag är med kvällsmänniska så här tittas det ofta på film iväntan på barnens hemkomster...hujedamej vad jobbigt det är att inse att de börjar bli stora...kramis semlan

Snäckskalsdalen. sa...

Och vår Leia skall också till skolan idag, fast först på eftermiddagen. Nattmänniskor är vi båda två hör jag, fast i natt kunde jag inte somna alls, sorterade tidningar och vid 7 i morse blev jag lite trött och somnade......vad gör man, jo går upp vid 11 och hoppas på en riktigt god natts sömn kommande natt.
Agneta kram

Anonym sa...

Jag är väldigt kvälls trött, men alldeles för morgonpigg.
Underbara bilder...

Kram Birgitta

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Det är allt lite mysigt att vänta in nattsuddarna vill jag minnas. Så får dom berätta vad dom gjort och träffat och lite skvaller. Så härliga naturbilder du visar.

Önskar dig en bra söndagskväll och en skön start på veckan. Kram Maria

Marina sa...

Så mycket du hunnit med!

Även här är det till att vänja sig snart. Dottern blir 18 i juni. Sonen som är två år yngre är inte ute så sent ännu. Han är kvällstrött som sin mamma!

Många vackra bilder!

Kram!

AnnaHelena sa...

Med tre söner som är elva och femton år så väntar mig säkert sena nätter så småningom...Hjälp, vad orolig jag ska vara om de kommer att köra moppe också...

Hoppas att det känns bra på ditt nya jobb! Förstår att det tar mycket energi just nu!

Kram // AH