måndag 24 oktober 2011

Julens godsaker....


.....har redan flyttat in. Ja, jag har redan fått julboken jag beställde av makens systers barn som säljer jultidningar. Underbar läsning för en jul och bak tokig som jag. I går kväll bakades det saffran sticky buns...mina egna men i grunden samma recept som här. Dock gjorde jag en annan fyllning: 150 g smör, 1 pkt saffran, 1.5 dl farinsocker, 200 mandelmassa och det blev super gotttt......plus att jag la i ett paket saffrans i bull degen också förstås. Det luktade jul i hela huset och vilken känsla, jag längtar verkligen till julen.  Det fanns flera recept i boken som ska testas framöver, så mer gott kommer.


Tack för alla era hälsningar om mitt nya jobb, allt känns super bra.
Igår var Alvin och jag på sista kurs dagen för löshunds kursen och det gick super bra. Jag fick beröm vid genomgången och äntligen kan man se att det börjar klarna för både Alvin och mig.

Ha en härlig start på veckan
Kram Anna


8 kommentarer :

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Visa sådana godsaker så här på morgonen. Mums !!! Kram Maria

hemma hos lilla mej sa...

Åååå vad smarrigt det ser ut!Önskar dej en skön måndag och en bra start på nya veckan.Kram Rita ♥

Mys och hemtrevnad sa...

vad godis sugen jag blev nu...hum...kramis semlan

Snäckskalsdalen. sa...

Det såg gott ut och böckerna väntar jag fortfarande på.....
Agneta kram

Vita rosor och förgätmigej sa...

Alltså... liiiiite taskigt att visa sådant en dag som denna... ;0) Här ska bakas!

Låter som om du har haft en härlig helg och vad roligt att du är nöjd med det nya jobbet! Det är ju alltid lite jobbigt att genomföra förändringar även om det är till det bättre.

Kram/ Anna

Annelie sa...

En Amerikansk klassiker med Svenks twist.
Låter ju helgott och syndigt.

Kram,

Annelie

AnnaHelena sa...

Ser urläckert ut på fotot! Gillar verkligen saffran och brukar också vara tidig att baka saffransbröd. Som med så mycket annat så uppskattas det som mest FÖRE jul! Som typ NU!

Kram // AH

underbarahem sa...

Jag som älskar saffran, måste testa saffrans mums...

Kram Birgitta