fredag 14 oktober 2011

Hortensia...

Denna veckan har rusat förbi och idag är det sista dagen jag åker till mitt jobb i Malmö. Det nya jobbet finns i Lund och jag ser fram mot att kunna cykla dit till våren.

Tack för alla svar i mitt förra inlägg, jag är verkligen kluven när det gäller facebook och fortfarande har jag inte bestämt mig. Min åsikt om Fb står kvar men jag kan så klart ha en viss förståelse för att det är ett smidigt sätt att hålla kontakt med vänner man kanske inte umgås med eller bor långt ifrån.
Eller gamla kolleger som man vill hålla kontakten med, tyvärr har man inte tid att sitta och skriva enskilda mail till alla. Jag tycker bara att många verkar lämna ut alldeles för mycket om sig själva och andra skriver om vardagliga och tråkiga saker....jag funderar vidare......Ha ett härligt fredags mys
Kram Anna6 kommentarer :

cat sa...

Härlig färg på hortensian!
Förstår din kluvenhet inför Fb, har precis anslutit mig. Jag gjorde det mest för kontakten med barnen och min familj (far och syskon) som bor långväga. Fb är dessutom perfekt när man har resande jobb.
Ha de gott och ha en härlig fredag du med. Kram, Catarina

Nattmia sa...

Man lämnar ju ut precis så mycket man själv vill på fb liksom man gör det när man bloggar =) Men ett eget val att ansluta sig och man är inte mer eller mindre konstig för att man inte är med..

Härliga hotensior..

Ha nu en fin fredag..

Kram Mia

Cilla sa...

Jag har varit med på facebook i snart två år. Kan nog säga att det är på gott och ont. Försöker att inte titta för ofta men det är lätt att bli beroende.
Fina bilder!

Cilla♥

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka underbara hortensior du har och färgen är fantastisk, det är så vackert när dom går över åt lite grönt.

Facebook, ja, där var jag med, men jag har gått ur. Mig gav det inte något, kanske utnyttjade jag det inte rätt eller var för passiv, jag vet inte. Men dom vänner man har och månar om, dom håller man ju kontakt med ändå, så ännu saknar jag det inte...

Agneta kram

Kristina Bonander sa...

Hej Anna,
Nu blir jag ju lite nyfiken om inlägget om facebook. Måste titta på det. Facebook är ju något som både fascinerar och avskräcker.
Nåväl, tillbaka till dina fina hortensior. Dem tycker jag att man absolut måste ha i sin trädgård. Vackra när de blommar och underbara att torka!
Ha en riktigt skön helg i höstvädret
Hälsningar
Kristina

Anonym sa...

Har varit med i Facebook ganska länge, gillar inte det nya...

Kram Birgitta