torsdag 13 oktober 2011

Rosabandet...

Mina små sukulenter har fått komma in i värmen tillsammans med mossa och lite fina blad. Ljuset har fått halsduk i form av ull från panduro.Problem nr 1:
Jag hade tänkt köpa det fina armbandet som Lindex har lanserat till stöd för rosabandet men det verkar helt omöjligt att få tag i det. Tråkigt tycker jag speciellt när det går till något gott och man vill göra ett litet bidrag, såklart finns det andra sätt att bidra men armbandet ser så fint ut......

Problem nr 2:
Jo det är så att jag är inte med på facebook......nä tro det eller ej. Har aldrig riktigt tyckt om tanken så det har inte blivit av. På senare tid har jag fått flera förfrågningar från gamla vänner och det har satt igång tankarna lite. Ska man eller ska man inte vara med???? Är du med? Vad tycker du om det? Jag måste ju säga att det känns som ett enkelt sätt att hålla kontakt med gamla vänner, ja även alla andra vänner. 

Ha en härlig dag
Kram Anna 


14 kommentarer :

Ninnis sa...

Jag försöker oxå få tag i rosabandet...
Facebook är vad du gör det till.För mig är det ett sätt att hålla kontakt med släkt och vänner från Kiruna i norr till Malmö i söder...=)

Ha en skön torsdag!

Kram Ninni

marit´s,,, sa...

Så fin bordpynt ,ja hvorfor ikke ta siste rest av hage inn.
Takløk er en dekrativ og morsom plante.
Takk for ideer , Marit.

Trädgården på Höjden... sa...

Facebook kan bli hur mycket eller hur lite som du själv väljer. Det är ett bra sätt att knyta an tex till gamla vänner. Jag har fått upp kontakten med gamla brevvänner från när jag var liten. Ganska roligt faktiskt!

Så höstmysigt det blev med dina ljus och sukulenter!

Ha en bra dag!

Hälsar Åsa

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Fina fina bilder. Ett snyggt stilleben.
Ang. FB så har jag inte varit med så länge, men tycker att det är en bra sak i sig om man använder det på rätt sett. Har gått med i en del nätverk som kan komma till nytta bla. Håller kontakt med vänner och bekanta på ett smidigt sett. Också kopplat min blogg till FB. Så jag tycker gå du med i FB. Kram Maria

Mys och hemtrevnad sa...

FB är både bra och dåligt. Jag har FB men jag är snål med inf. gillar inte riktigt den typen av exponering som vissa har där...annars är det kul med vänner sen förr. tyvärr blir det mest en rad då och då och sen ligger man på vän-listan och sen händer det inte så mkt mer...I början var det kul, men nu är jag väldigt sällan inne...mkt roligare att blogga tycker jag...kramis semlan

Anonym sa...

hej.. jag är för dig en anonym tjej som följer din blogg, då du har ett lättsamt sätt att skriva, och mycket fina bilder. Härlig blogg helt enkelt!!

Även jag fick frågan igår om Facebook, detta eviga tjat, men jag har sagt NEJ jag är inte intresserad, om jag vill ngt veta får jag ta reda på det på andra vägar, så känner jag iaf.

Känns som att det är så mycket som skall kretsa kring Facebook, ett helt liv går till spillo om du inte har det, säger en nära bekant till mig..

skulle inte tro det, så jag bildar klubben " vi som vägrar Facebook"

så tycker jag i alla fall..

Ciao // Elisabeth

M/S Design sa...

Är mycket tveksam till FB kanske göra som Anonyma Elisabeth och gå med i klubben, men man kan ju ändra sig...
Mariana

Lussan sa...

Så fint du gjort med taklökarna i krukor.

Ang. Fb så håller jag med tidigare kommentar, det blir vad man gör det till. Själv är jag inte alls aktiv utan enbart med för att kunna ta del av vänners foto osv. Själv väljer jag att visa mina bilder på bloggen.

Kram Lussan

Anonym sa...

Våga vägra facebook!!!

Marina sa...

Har faktiskt inte sett armbandet tidigare men det ser fint ut.

JAg har facebook men är inte så värst aktiv. Har aldrig varit så förtjust i sidan men nu har den blivit ännu sämre. Jag är ganska rädd om min integritet och är samtidigt ganska ointresserad av andras vardagliga förehavanden så som om de äter en macka, är på Maxi eller just har dammsugit. Sen är det visst kul att läsa lite från kusinerna i huvudstaden och även att läsa om vad makens kusin med familj gör i Dubai.

Kram!

Katarinas trädgård sa...

Nej tack, inget Facebook för mig, det lockar inte alls! Tacka vet jag bloggande!
Echeverian är ju så fin, passar bra i dina arrangemang!
Kram
Katarina

Nattmia sa...

Det armbandet har jag med kollat efter utan resultat.. Hoppas det kommer in, enkelt, snyggt och man bidrar till en bra sak =)

Jag är med på fb och jag gillar det..
Har bara vänner jag själv valt där.. Har "hittat" kusiner jag inte haft någon kontakt med sedan jag var liten och även gamla klasskamrater jag inte sett till på åratal.. Tycker det är ett perfekt sätt att hålla kontakten..
Jag har ju en "gillasida" med där, en photosida som gett mig en del jobb =) KUL!!! Man sprider och ger reklam för sig själv..

Ha nu en fin fredag..

Kram Mia

Kristina Bonander sa...

Jag tycker att man kan se på FB på två sätt. Antingen löper man linan ut och kommunicerar via FB med vänner och bekanta eller också finns man där på samma vis som man finns på Eniro eller Hitta.
Jag har definitivt valt det senare alternativet. Jag har skrivit sparsamt om mig själv på FB och länkar till min hemsida och blogg. Det räcker. (Fast det är ju trevligt att exempel kunna gratta vänner på födelsedagar, vänner som man annars inte skulle ha så mycket kontakt med!).
Hälsningar
Kristina

Tant Otteskrufv sa...

Nej inte facebook men bloggande fungerar. Det är väl lite som med telefonerna nuförtiden; alla tror att man är tillgänglig överallt och hela tiden. Jag är så gammeldags att jag vill välja själv när, var och varför. Jag sparar gärna ett brev och tar fram om några år, men hur gör man med ett facebookinlägg?