tisdag 11 oktober 2011

Vinterförvaring.........ja  i helgen var det dags för vissa krukor att åka in i förrådet. Mina agapantus fick flytta in i förrådet så dom står frostfritt och en massa andra krukor fick komma in under tak så dom inte står och blir för blöta och fryser så krukorna spricker. Mitt ormgräs står fortfarande ute och jag är lite kluven hur jag ska göra med det....förra året vinterförvarade jag det i växthuset och det gick inte så bra.....fick köpa ett nytt i år. Så frågan är om det klarar sig i förrådet där det är rätt så mörkt eller jag ska gräva ner det i trädgården...tips och råd mottages gärna.

Tack för alla snälla kommentarer om min äppelmatare till fåglarna......många undrade var jag har köpt den och då kan jag berätta att den är inhandlad för flera år sedan i en liten butik i byn där jag bor och som tyvärr inte finns kvar.Vill hälsa mina nya följare välkomna :)

Ha en härlig dag
Kram Anna

PS. Till Anna Helena med bloggen Var dag i mitt liv vill bara säga dig att jag tittar in till dig men kan tyvärr inte lämna någon kommentar då det jag skriver bara försvinner. Detta sker tyvärr hos fler så det gör det väldigt begränsat till vem jag kan kommentera hos.  

7 kommentarer :

Mys och hemtrevnad sa...

jag behöver med ta tag i vinterbestyren i trädgården men tiden bara rusar iväg...hujedamig...kramis semlan

Helena sa...

Skulle nog gräva ner ormgräset o bädda med löv runt om så går det nog vägen!
Vad fin den är äppelmataren.
KRAM från mig!

Anonym sa...

Hej! Så fin taklök du har. Även jag har haft stora problem med kommentarer, de har bara försvunnit.... Då fick jag rådet att byta från Explorer till Google chrome, och vips kan jag lämna kommenterarer igen!

Ha det gott!
Åsa

Anonym sa...

Brottas med samma problem... vinterförvaring av växter.

Kram Birgitta

Ninnis sa...

Vilken fin äppelhållare...rena lyxen för fåglarna...=)

Kram Ninni

AnnaHelena sa...

Det svarta ormgräset du har är så fint, tycker jag. Särskilt bredvid den gröna mossan där.
Tråkigt att det krånglar med dina kommentarer, men tack så jättemycket för din hälsning på det här viset istället!

Kram // AH

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vad roligt det är med tips om bloggar och att man genom andras bloggar hittar nya...och så kul att du hittade till mig och ville vara med i min utlottning! Nu håller vi tummarna och hoppas på tur!

Vilken fin blogg du har...goda stunder och tokiga idéer behövs det mycket av...det gör vardagen extra värdefull=) Önskar dig en fin onsdag!
Kram,
Regina