måndag 31 oktober 2011

Zickzack.....



Förra helgen fick jag detta zickzack träd av min mamma och nu ska jag bara försöka hålla det vid liv...har hört att det kan vara rätt svårt då det helst inte får torka ut och vill heller inte stå för blött och jag kan väl säga så att det kommer få stå vid mina myrten när dom kommer hem från mammas uterum för dom ska skötas på ungefär samma sätt. Hoppas jag lyckas hålla det vid liv ett tag för jag tycker det är rätt så fint. En ny svart kruka ska inhandlas så blir det som jag vill ha det.



En liten kort måndags hälsning såhär på den sista dagen i oktober...
Ha en härlig start på veckan
Kram Anna



6 kommentarer :

Maria sa...

Jasså du har också blivit med denna fina växt. Visst är dom läckra. Hade ett inlägg hos mig för ett tag sedan om denna. Men som du säger. Lite svår så vi får se hur det går med våra växter. Myrten tar jag död på ganska snabbt. Men det finns en variant på myrten som är betydligt enklare att sköta. Kommer ett litet inlägg om detta under veckan. Så håll utkik. Jättefina bilder du bjuder på. Kram Maria

Christina sa...

Ny växt för mig, men den verkar spännande. Tyvärr missköter jag mina krukväxter inne, så det kanske inte är något för mig.
Ha det gott!
Kram
Christina

AnnCharlotte sa...

Förmodligen är det ingen växt jag ska ge mig på men jag är väldigt sugen för den är jättefin.
Ha det bra :)

Anonym sa...

Har svårt med växter inne, vattnar alldeles för sällan... glömmer helt enkelt bort dem.

Kram Birgitta

Unknown sa...

Så den är lite svår... hm undrar om jag har tillräckligt gröna fingrar för den då?

Fina bilder du tagit :)
Kram Maria

Snäckskalsdalen. sa...

Dom är så fina dom där krukväxterna och att dom heter zickzack träd hade jag ingen aning om, nu vet jag, det var ett bra namn. Men inget för mig, klarar inte lagom så där. Men det tror jag att du gör!
Agneta kram