fredag 25 november 2011

Hemma igen.....

 

...och nu blir det lite bilder från "The big appel" njä inte menar jag Appel i form av datorer och iphone även om vi tittade in...nä New York såklart. Resan började i lördags morse på Kastrup, vi började med att inta en härlig frukost i lugn och ro för att sen gå på shopping tur i tax free butikerna.Mitt första inköp gjordes på Kastrup och bestod i en ny data väska att ha till jobb, den jag fått från jobb är lite väl stor till en väldigt liten dator......och jag kunde inte motstå denna fina från Marimekko (som är en stor favorit)


När vi kom fram stod vår chafför och väntade, dock skulle det stå Karlsson på skylten och inte Krassion.....hur dom nu hade fått till det. (vårt resesällskapet heter Karlsson)
Tidsskillnaden är 6 tim och när vi åkte dit vred vi tillbaka klockan och jag kan väl säga som så att de flesta mornar var vi upp vid fyra....ja lite väl onödigt men vad gör man när man inte kan sova. Vi kom igång rätt tidigt om dagarna och stupade i säng på kvällarna.


Första frukosten i NY bestod av pannkakes med chokladchip, smör och sirap men jag avstod sirapen....blä. Kan väl säga att detta blev enda gången med pannkakor då det inte var någon höjdare till frukost.
Vädret hade vi sån tur med...massor med sol och vår sista dag började det regna och blåsa rätt rejält men då skulle vi ändå åka hem....Vi valde att åka upp i Topp of the rock där den kända bilden är tagen...se ovan.. här fick vi gudomlig utsikt över bla. Central Park, mer bilder kommer....
Sen bar det av till Rockerfeller center och ta en titt på granen dock visste vi att den inte skulle vara tänd men den var inte klar heller. Tänk att den var helt inbyggd bland byggställningar och bara kolla hur tjock stammen var...En lite titt in från vår resa och mer kommer.

Kram Anna

8 kommentarer :

Kristina Bonander sa...

Välkommen hem från er härliga resa och ha en skön helg.
Hälsningar
Kristina

Sanna sa...

Hej Anna,

Wow vilken jättegran! Synd att ni inte fick se den färdigklädd. Ser fram emot fler bilder från The Big Apple!

Ha en fin Advent!
Kram Sanna

Annelie sa...

Låter som om du hade en bra resa med shopping och fint väder.
Gillar Marimekko också, färgerna och mönstrena är så livliga och fulla med energi.
Pancakes till frukost är väldigt sött. Klarar själv inte med så mycket av det, och med chocolate chip blir det ju extra sliskigt.
Helt otroligt stor gran de har att pynta där, det tar nog sin tid.
Vet att Bostons gran kom för ett tag sedan, känns lite slöseri med stora fina träd och tycker att det skulle kännas bättre med ett permanent träd.
Oh well.
Ser fram emot fler fina bilder.

Kram,

Annelie

Susihus sa...

New York är så häftigt och gärna precis innan jul! Åh jag längtar dit bara jag tittar på dina bilder. Låter som ni har haft en toppenresa. Ha nu en go adventshelg
Kram

Anonym sa...

Sounds like you had a great trip! New York is such a busy place.
Great food and shopping. :)
Hugs Rosemary...

Marina sa...

Ser ut och låter som att ni haft det bra.
Härliga bilder!

Kram!

Anonym sa...

Vilken härlig resa ni verkar ha haft, det ska bli kul att få se ännu fler fina bilder! Kram Hanna

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Vilken resa!!!! Förstår att du är nöjd med allt du varit med om shoppat :-))) Maken var i NY för två veckor sen i jobbet, ska dit igen om en vecka. Tänk om man kunnat följa med......

Kram
Charlotte