fredag 18 november 2011

Stormen före.....


......lugnet är det i min kropp just nu. Jag har haft en hektisk vecka och inte hunnit fixa så mycket inför resan som jag hade hoppats på. Så nu står man här dagen innan och har en massa att göra. Packa, skriva ner saker som händer under veckan till mamma som ska bo här när vi är borta. Jag kan väl säga att jag har ett större kontrollbehov när det gäller att vissa saker är ordnade när man åker om det skulle hända något. Så just nu längtar jag till att få sitta på planet och sluta mina ögon för en skön sömn......

Lycktor från Ikea, bild lånad där.

När jag kommer hem måste det bli en tripp till det stora varuhuset och fylla på ljus lagret för ett torftigare får man leta efter och det är inte så passande när den stundande jul månaden närmar sig och vi har en vecka kvar till första advent....jippiiiii säger jag bara, äntligen ska stjärnor/stakar komma upp i fönsterna. Jag hoppas hitta många roliga julsaker med mig hem från NY.

En snabb titt in till er alla ska jag försöka hinna ikväll...säger tidsoptimisten.

Ha en härlig fredag
Kram Anna

Jag säger bara New York her I come......6 kommentarer :

blomkronan sa...

Trevlig resa =) Hoppas ni får en rolig och härlig upplevelse i NY.
kramis Mari

Mys och hemtrevnad sa...

tittar in och önskar dig en underbar resa! Kramis semlan

Sanna sa...

Hej Anna,

Fin blogg du har. Här får jag ta och "snoka" runt lite. Vilken rolig resa ni har framför er. Jag är sååå avis. Hoppas ni hinner med allt ni prickat in på kartan, har skoj och kommer med väskorna proppfyllda av shoppingfynd!

Trevlig helg och resa!
Kram Sanna

Marina sa...

Till IKEA skulle jag också behöva/vilja åka. Pratade precis med dottern om att vi skulle kunna åka dit och då kan hon passa på att övningslöra. Det är bra att köra lite längre sträckor någon gång tror jag.

Ha en härlig resa!
Kram

Katarinas trädgård sa...

Hoppas ni får en riktigt härlig resa! Tänk att det äntligen är dags!
Kram
Katarina

Suz sa...

Ha en härlig resa! Kram Suz