måndag 12 december 2011

Bord från Granit.....


I helgen fick mitt lilla bord från granit komma in i värmen. Jag saknade något inne att ha lite växter på eftersom jag saknar fönsterbrädor i mitt vardagsrum, vi har stora fönster som går hela vägen ner till golvet.
Lite väl ostädat här hemma men så blir det ibland.....att ha Alvin här hemma är som ha ett litet barn som stökar upp, han lägger sina prylar överallt och jag vet inte hur många gånger jag nästan druttat omkull på en av hans bollar.
Här kan ni även se min fina Aj lampa som jag fick när jag fyllde år i somras, nu står även en liten bordslampa på önskelistan även den vit. Får väl se om kära tomten tycker att jag varit snäll. Fast på min önskelista står det en massa annat också...
Granen var den jag gjorde när jag var på Hvilan med kollegerna.Ha en härlig start på veckan
Kram Anna

Du glömmer väl inte att anmäla dig till min utlottning, klicka här om du vill vara med i utlottningen av två comfort kjolar från Dobsom.

Idag bär det av till frissan för helförändring...hahaha det säger jag varje gång och sen är jag alltid lika feg. Jag ha rätt så långt hår och är i grund och botten rödhårig men har inte varit det på många år då jag ständigt går och gör ljusa och mörka slingor. Kollegerna tycker att jag ska bli brunett...vi får väl se men en sak som är klar är att kortare ska det bli i alla fall.

8 kommentarer :

Anna Vattenkanna sa...

Ett sånt fint litet stilleben! Gillar dina konservburkar med kottar - det behöver inte vara konstigare än så här för att bli vackert!

Kram Anna Vattenkanna

Cilla sa...

Har också småbord lite varstans. Fast de fylls ofta med barnens leksaker, så mina stilleben ser inte så roliga ut.
Ha en mysig tredje-adventsvecka.
Cilla♥

Annelie sa...

ÅÅÅh våga bara inte klaga på att du inte har fönsterbrädor i ETT rum, jag har INGA.
Nja, det har jag väl, men de är 2 cm breda. Buuuh!
Mysigt det ser ut med alla fårfällar i soffan.
Här har valpen lagt slag på den enda jag hade.
Gillar ljuset med en liten värmare och god jul band.
Blir imitera sugen.

KRamar,

Annelie

Kristina Bonander sa...

Som alltid så smakfullt hos dig!
Ha det gott
Kristina

Marie Lithén sa...

fönsterbrädor är ju bara allt för snåla, så sörj inte det! Mycket finare med ett luftigt bord i fönstret

Cika sa...

Så fint det blev på bordet! Jag önskar mig oxå ett sånt..att ha lite årstidstema på!
/Cika

Snäckskalsdalen. sa...

Jag är fortfarande fascinerad av kottarna i konserburkarna, att något såpass enkelt kan bli så fint!
Frissan ska jag till nästa måndag och det blir samma som alltid, så mycket silver som är möjligt i mitt mörk-råtta-hår, också långt, men alltid, alltid uppsatt.
Agnetakram

p.s. lampan är jättefin, dom enda som står stadigt tror jag, fast jag har ingen, men min kompis Johan har och jag älskar den!..d.s.

Anonym sa...

Detta är en så stor resurs som du tillhandahåller och du ger bort den gratis. Jag gillar att se webbplatser som förstår värdet av att ge en utmärkt resurs för gratis. Jag älskade verkligen att läsa dina inlägg på godastunder-tokigaideer.blogspot.com. Tack!