tisdag 24 januari 2012

Dåligt av isabellas....

I går blev jag så besviken att jag blev lite smått irriterar. I tidninge Isabellas som jag för övrigt tycker är sådär okej, såg jag en blus från Indiskan för 399 kr som jag blev stört förälskad i. (mamma hade köpt tidningen och sen får jag den, billigt och bra) Det var i sista numret av Isabellas nr 7 som utkom i januari på sidan 29 som denna goding finns. Idag for jag i alla fall iväg till Indiska för att se om denna snygging fanns eller ens kommit ut än.....vad tror ni svaret blev?
Nej den är slut för länge sedan för den kom ut ett tag innan jul......ja men hallå???? Varför har man med något i tidningen som man inte ens kan köpa? Vad är poängen att visa eller tipsa om något som inte längre finns?
För min del tycker jag att det är dåligt av tidningen att man gör ett uppslag med tips i tidningen med saker som inte finns...det hade varit bättre om dom visade vad som ska komma?

Kram Anna
11 kommentarer :

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Ja det där är ganska typiskt. Och väldigt trist. Men snygg var den.
Vet att det kan bli så här med plagg och tidningar...har ju jobbat i denna bransch..hum.
Och ha nu en bra dag från Maria ♥

blomkronan sa...

Jag förstår att du blev besviken, blusen var super snygg. Jag tycker det är ofta man ser saker i tidningar som sen inte går att få tag på =(.

hemma hos lilla mej sa...

Men vad trist.Förstår att du blev besviken .Blusen var ju kanon snygg.Hoppas att du får en fin dag i alla fall.Kramar Rita ♥

Snäckskalsdalen. sa...

Ja. Jag håller med dig precis.
Råkade ut för samma med min vinterjacka (bloggade om det, en Fjällräven Luhkka cape). Såg den i nån tidning, rusade till affären, nej den hade inte kommit ännu. Fråga igen, sa man där. Kunde/fick inte beställa i förväg. Gick tillbaka efter ett tag. Nej, tyvärr, dom är slutsålda och det finns inga på lager. Då gick jag hem, searched the Internet, och hittade en i Vancouver, Canada!!!! Och den kom med posten, den gjorde det, och jag bor i den nu!
Så jag håller med dig, ibland blir man tokig när det är något man känner att det sitter en etikett på plagget som säger: den är min!
Kram

Lena/isis sa...

Håller med dig och speciellt när man hittar nåt som man absolut vill ha. Jätte söt blus..

kram

Marina sa...

Irriterande!
För något år sedan läste jag ett reportage om olika stilar på utemöbler. Bla fanns några saker som jag gillade (vattenkannor, blomlådor....). Inköpsställe stod under alla bilderna och även pris. När jag åkte till Rusta för att titta på sakerna fick jag till svar att det var för ett år sedan de hade dessa varor. Hm...

Hoppas du kanske hittar något liknande någon annanstans.

Kram!

samson sa...

Tack för att du tittade in hos mej,vilken fin blogg du har,det är så roligt att göra en ny bekantskap
ha det så gott
maggan

Suz sa...

Hej!
Men visst är sånt irriterande, håller fullständigt med.
Kanske du blir gladare när jag säger att jag gett dig en Liebster Blog Award ... kika in på mitt senast inlägg. Hoppas du vill skicka den vidare:)
Ha en fin vecka! Kram Suz

Sanna sa...

Hej Anna,

Stackars dig. Det är alltid så himla trist när man verkligen bestämt sig för ett plagg och så finns det inte. Har hänt mig också...för många gånger. Bättre lycka nästa gång. Jag har aldrig läst Isabellas, men det verkar som jag kanske inte missar något.;)

Vad trevligt att komma och hälsa på dig.:)

Ha en fantastisk kväll.Sanna

Annika Christensen sa...

Ja men du det där känner jag igen!
Fast i krukvärlden. Jag fotra nu i vår det som skall komma nästa år.
Inte alltid krukorna finns kvar till nästa år och det är så jobbigt och besvärligt så mest blir det loppis krukor. Ja och kullabygdens för hans krukor finns alltid!
Men du loppis kläder är ju inte så kul precis. Kläder borde verkligen ligga rätt i tiden i tidningar.
Hoppas vi ses snart.
Ha det gott
Annika

Annika Christensen sa...

Glömde säga att du har det bra du!!!
Vilken man!

Annika