tisdag 3 januari 2012

Ny start....


Bild lånad på nätet

Tala om att skölja över det som hänt och gå vidare till 2012, inte för att jag har något jag vill glömma, men ett nytt år kan innebära en nystart för många på olika sätt.



I år har det inte kommit upp så mycket pynt och nu är det redan dags att ta ner det lilla....
Dessa ryska tomtarna är ett måste och jag tycker dom är rätt så lagom. Annars är det väl en tomte på toaletten och två till i vardagsrummet, and thats it...
På fredag ska julen ut, allt utom stjärnor och stakar i fönsterna som får vara kvar till den 13 då julen definitivt åker ut.

Ha en underbar dag
Kram Anna



4 kommentarer :

Odlarlust sa...

Vilka underbara tomtar! Jag håller med om att det är skönt när man håller det ganska så sparsmakat under julen. Vi har ett "tomtebord" med utvalda tomtar och lite hyacinter och annat för att skapa stämning.
Granen står avklädd, snart bokstavligt för den barrar alldeles bedrövat. I dag åker den ut!
Gott Nytt år och god fortsättning.

/Anna

Anonym sa...

Jag slängde ut vår gran igår, den hade helt klart passerat bäst före-datum då Tage välte den på annandagen. Jag är inte heller så mycket för tomtar, har ett par stycken men lät dem följa med tillbaks ner i källaren tillsammans med julgranspyntet. Tänk, lika mysigt som det är att ta in grejerna, lika skönt är det att packa ner dem igen några veckor senare. Om inte skönare! Nu stundar snart ljusare tider! Kram Hanna

Fröken Generös sa...

Hej Anna!! God fortsättning! Vad trist att du blev dålig på Nyårsafton - hoppas du mår bättre nu! Kram Helena

Photo by Maria sa...

Så fina ryska tomtar..
Det lilla vi har framme får vara kvar till Knut då allt åker ut på en gång =)

Ha nu en fin fortsatt kväll..

Kram Mia