onsdag 4 januari 2012

Planer....och tankar på annatJust nu behöver man få tänka på annat än regn, stormvindar och mörker. För just sånt väder har vi haft hela hösten och vinter, än så länge. Tänk om det kunde bli lite snö så det blir ljusare och lite roligare att gå sina promenader.
Så tankarna i mitt huvud går just nu till att planera vidare om vår lilla ombyggnad på baksidan av vår trädgård och nu är jag inne och kollar olika ute möbler. Jag har länge velat ha en svart rottningsoffa. Ja jag vet alla har en sån eller många men jag tycker det ser så mysigt ut. Sen skulle jag såklart även vilja ha två storsele från det stora varuhuset.....ja så heter rotting stolen som jag tycker är så fin...
Tyvärr har jag inte varit så flitig med kommentarer hos er den sista tiden men jag lovar en bättring. Tiden har inte räckt till och det har mest varit jobb för hela slanten.

Ha en underbar dag
Kram Anna

6 kommentarer :

Snäckskalsdalen. sa...

Har funderat mycket på sådana möbler till verandan, men kan inte bestämma oss.....jag vill ju samtidigt ha det lite "American-porch-stökigt-aktigt" och då försvinner dom fina möblerna i bråte. Men det är en bra tid att fantisera nu när man blåser bort, mer eller mindre. Gillar Alvin stormen? Leia jagar löv!
Kram

Anonym sa...

Härligt att planera för sommarens uteliv! Storsele är en favorit, jag har en i mitt vardagsrum. Får se om den får flytta ut till sommaren!

Kram Hanna

Livet på solsidan sa...

Åhh, de är så fina, de där fåtöljerna från IKEA. Skulle också vilja ha ett gäng, men har ingen plats till dem som det är just nu iaf. Får väl bygga mig ett orangeri att sätta dem. Man är ju ändå i byggbranschen tänker jag ;)

Ha det gott!
Hälsar Tamara

Ninnis sa...

Drömma bör man...annars dör man...=)

Fåtöjerna från IKEA vill jag oxå ha....!!

Ha det bra!

Kram Ninni

M/S Design sa...

På rätt plats är det hur fint som helst!
Passar inte hos mej tyvärr men det skulle rottingfotöljen göra...
Ha de bra
Mariana

Mycket annat & lite betong sa...

Så härligt det ser ut!
Skönt att drömma och planera för tiden som ska komma. Nu är det för trist, grått och mörkt.

God fortsättning på det nya året!
Agneta