måndag 6 februari 2012

Helg inköp....


Ja inte går man tomhänt från Flyinge plantskola trots att det är vinter......det inköptes lite fröer, en massa lökar som vita hyacinter och blå iris som bara är så vackra att så jag tog fyra, sen blev det dessa underbara krukor som ska få sin plats i vårt svart och vita badrum som jag har en tutch av turkost i just nu. Visst är dom superfina?
Tack för alla snälla ord om vårt vardagsrum. Kram till erHa en underbar start på veckan
Kram Anna8 kommentarer :

Kerstin sa...

Oj, vad mycket fint du hittade. Jag ska till Flyinge Plantskola i eftermiddag, men jag kanske får tänka om om de har så mycket fint, annars riskerar jag kanske att bli ruinerad? ;-)
Vad trevligt med växter i badrummet. Jag brukar ställa in buketter under sommaren, helst sånt som doftar, men annars har det aldrig blivit av att skaffa fina krukväxter till badrummet. Jag kanske får ta tag i det...
Ha en trevlig dag!

Kristina Bonander sa...

Jättesnygga krukor! Blir kalas mot svart och vitt.
Måste nyfika lite vad det är du har köpt i den lite högre krukan? Så sirligt och snyggt grenverk!
Hälsningar
Kristina

Snäckskalsdalen. sa...

Snygga. Påminner mig om Gefle porslinsfabriks krukor som dom gjorde för läääänge sedan och som jag alltid tyckt varit fina! En sån där krukväxt, den spretiga saken, skulle jag också vilja ha!
Kram

Ninnis sa...

Vilka bedårande krukor...=)

Ha en bra vecka!!!

Kram Ninni

A House With A View sa...

Verkligen heeelt uuuunderbara krukor - vill ha!!! Blir sugen på våren när jag ser dina foton!!! Börjar bli dags att fröa snart:) Har faktiskt tänkt ta tag i det i år:)))

Kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

Anonym sa...

Hej!
Mycket trevlig blogg! Så mycket fin heminredning!
Hälsningar Anki (kund till din man)

blomsterdesign sa...

Jätte snygga krukor. Intensiv och vacker färg! Såg att du hade blivit min följare och nu har jag blivit din följare. Ha en bra vecka!

Snickaregården sa...

Vad snygga krukor! Undrar vad blomman heter. Har sett den lite här och var och den skulle passa fint här :)
Kram Maria