onsdag 29 februari 2012

Spring is in the air....


Bild lånad från sia

Nu är det redan onsdag  och halva arbetsveckan har gått, jisses vad tiden rinner iväg. Min lista på saker att göra bara bygger på trots att jag tycker att jag får en del gjort ändå......

I går kom jag äntligen  igång med att cykla till jobbet eller rättere sagt hem från jobbet. Vissa dagar kan jag åka med maken till jobbet och cykla hem andra dagar blir det bilen för jag behöver ha tillgång till den i jobbet.Jag kan säga så här efter att kondisen behöver bättras på just nu, så det var tur att jag kom igång och det var riktigt roligt. Känndes skönt när man kom hem och träningen var gjord.

Till helgen bär det av till de nya mässhallarna i Malmö och Hem och villamässan, fast jag kommer bara att gå igenom trädgårdsdelen, det andra kan jag vara utan...jag kallar det övriga ett reklam jippo. Trädgårdsdelen den är i en klass för sig. Årets tema "Nära naturen" den trendiga trädgården, naturen flyttar in...osv.Ska bli spännande, tråkigt bara att det är så mycket folk alltid.

Ha en underbar dag
Kram Anna


8 kommentarer :

Anonym sa...

Jag ska också gå på mässan och precis som du är det bara trädgårdsdelen som gäller för mig. Håller med om att det är synd att det alltid är så mycket folk, man blir så mycket fortare trött då och det är synd.

Kram Hanna

♥Linda♥ sa...

Så fina bilder du visar! Jag är så sugen på att ta tag i min trädgård och att få in mer blommor där.Väldigt kal och trist som den är. Du har det verkligen fint i din.

Katarinas trädgård sa...

Jag hoppas också komma iväg till mässan, kanske ses vi där? Jag är också bara intresserad av trädgårdsdelen, resten blir för jobbigt.
Ha det bra, hoppas värmen håller i sig!
Kram
Katarina

AnnCharlotte sa...

Ska också dit....önskar också att det skulle vara mindre folk, jag ogillar verkligen att trängas....
Ha det bra :)

Limetwig sa...

Ska dit på lördag är det tänkt... Förhoppningsvis utan barn så jag kan stå och stå hur länge jag vill utan att behöva stressa vidare :)
Ska bli kul att se nya mässan.
Ha det bäst! Åse

blomsterdesign sa...

Jag ska till mässan på fredag. Ska bli kul! Alltid roligt med lite inspiration och ideér. Det kan man alltid behöva. Ha det så bra!Fina bilder du har!

Snäckskalsdalen. sa...

Du glömmer väl inte kameran till helgen? Nu är det snart helg, tiden rasar iväg.
Kramar

Anonym sa...

Jag var där idag - mycket folk - lite trädgård. Är klart besviken! "Apotekarn" och Flyinge hade fina montrar, annars var det tyvärr inte värt pengarna.