torsdag 24 maj 2012

Jätterams....Nu blommar jätteramsen.....jag tycker den är så vacker och själva blommorna är så fina. Jag har dom planterade bland mina koreanska plymspirea som står runt foten av min grinko. Min grinko har slagit ett sidoskott, någon som vet om det är ok att lämna kvar det eller man ska ta bort det?
Den koreanska plymspirean gillar jag starkt och jag funderar på om jag ska sätta den som kantväxt i en av mina rabatter. Någon som har erfarenhet av detta?


Ha de gott
Kram Anna4 kommentarer :

Ulrika sa...

Snygg kombination!Jag tror den skulle funka utmärkt som kantväxt, kommer igång tidigt och håller sig snygg hela säsongen!

Kram Ulrika

Anonym sa...

Så fint du kombinerar! Jätteramsen är en stor favorit här också, hittade några ynkliga stackare bakom vårt gamla garage som fick flytta fram i solen och få lite kärlek och som blommar för fullt just nu.

Tack för igår, så kul att ses! Kram Hanna

Bettina Bäck sa...

Läckert. Blev riktigt sugen på att skaffa jätterams.

Anna Vattenkanna sa...

Vår ginkgo gör likadant och vi vill inte ha något extraträd på sidan så skotten tar vi bort.Trädet tar ingen skada av det. Gör som du tycker. Du kan ju alltid testa om det vill slå rötter - alltså en form av sticklingsförökning menar jag.

Kram