lördag 19 maj 2012

Nu grönskar det i.......Nu går det undan i rabatterna. Aklejan som skrider sig lite överallt brukar jag låta stå kvar för då känns det verkligen som den trivs om den har fått välja sin plats själv. Här har den bestämmt sig för att bo bland stenar, lavendel och granne med drakmyntan. Just denna är en mörk lila blå och den är så vacker.


Drakmyntan brer ut sig för varje år och det är helt okej, ibland åker det upp några skott som jag delat med mig till vänner. I lavendel rabatten växer det så det knakar, det var bara någon vecka sedan det bara stod spretiga små pinnar och nu grönskar det....

Ha en härlig dag, just nu regnar det här men det ser ut som det spricker upp. I går hade vi en underbar dag med sol och såklart lite vindar, men det var så härligt i solstolen att det blev lite märke efter bikini överdelen som åkte fram.


Ha de
Kram Anna


8 kommentarer :

livetpålandet sa...

Mina aklejor sprider sig oxå hejvilt och när de får slår sig ner var de vill verkar de oavkortat välja de torraste platserna.
Hos mig flyttar de till utkanterna av rabatterna eller direkt ut i kullerstenen. Och som jag skrev igår växer de hejvilt i iris ratten och det ligger på utsidan av innergården mot söder. Jag gillar dem och de får gärna "resa" runt lite;)

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Goa hälsningar till dig från mig denna fina dag. Kram Maria ♥

Furulunden sa...

Fint med de steinene, sånn har jeg også, liker det så godt. Og for en tid:)

smile sa...

Tror jag kommenterat mer en gång här (stalker varning snart) om hur fint jag tycker det är med stenar i era rabatter. Inspirerad av dig har jag nu äntligen börjat en make over i mina egna rabatter.
http://www.smilebloggar.blogspot.se/2012/05/tradgardstalamod.html

Stort tack för inspirationen!

Ewa`s Galleri sa...

Fint med aklejor,skaffade min första förra året
Ha en fortsatt skön helg

Marina sa...

Ja, aklejorna sprider sig en hel del här men oftast får de vara kvar. Söta!

Kram!

AnnaHelena sa...

Äger varken Aklejor eller Drakmyntor. Kul att få lite tips inför nästa besök i handelsträdgården!

Kram // AH

Frøken Solhat sa...

Krydser fingre for endnu en dag i liggestolen.......det kunne godt gå hen og blive en dejlig forårsdag ;0)

Knus Dorthe