måndag 14 maj 2012

Ny rabatt....Nu har den äntligen blivit av....min nya lilla rabatt. Jag har länge velat göra en funkia "häck" just här men varit tveksam om Alvin skulle förstöra den. Nu fick det bära eller brista. En stor funkia har blivit delad och satt som se liten häck i en ny rabatt och jag är super nöjd. :)
I lördags var jag ute och trotsade regn och kyla för vissa saker bara skulle fixas. Tomatplantorna har fått komma i stora krukor eller rättare sagt i stora svarta hinkar. Det blev även en tur till Flyinge plantskola för lite shopping men det får ni se i morgon. En ny växt har fått flytta hem och jag vet fortfarande inte riktigt var den ska få sin plats.........
Söndagen har varit helt underbar. Maken har byggt grind och jag har bara fått vara i trädgården och fixat hela dagen, helt underbart och så blev det en lång runda med Alvin i ett närliggande natur reservat som är helt underbart, brukar bli runt 5-6 km så helt okej.

Hsa en underbar start på denna korta vecka
Kram Anna

13 kommentarer :

Helena sa...

Hallå!
Nu har jag äntligen fått tidningen fr. min mamma så jag fått läsa det fina reportaget :-) Jättefinbild på dig o Alvin!Så roligt att få se Annikas bilder kändes annorlunda...lite större ser din trädgård mot vad jag föreställt mig :-)Snyggt med alla svarta detaljer.Grattis till ett fint reportage!
Gillar oxå din nya plantering du visar idag.Du får till formerna så bra.
KRAM från mig!

Anonym sa...

Så fint med en funkiahäck! Du är så otroligt inspirerande! Kram Hanna

Erika sa...

Vad fint det blev! Din trädgård inspirerar mig verkligen :-)

Ha en fin dag!

smile sa...

Superinspirerande som vanligt.

Har också läst tidningen, men du, jag tycker att de bilder du lägger upp här på bloggen visar trädgården mycket bättre... :-)

Anna Vattenkanna sa...

Det blev väldigt fint och hoppas att Alvin har mognat lite så han inte härjar genom dina rabatter hur som helst i sommar.

Kram

M/S Design sa...

Snyggt!

camilla sa...

Härligt! Ser att du också gillar Akleja, dem är underbara =) Har införskaffat 3 nya sorter i år så nästa år har jag väl helt nya kombinationer=) Blir spännande att se vad som kikar upp. Snyggast just nu är nog den japanska Aklejan =) Tack för en fin blogg =)

Min plats i solen sa...

Så fint det blev! Jag gillar funkia. Guldväxter för rabatter som ligger mestadels i skugga (vi har en sådan). :)

Kram på dig

Marina sa...

Ser bra ut med den nya planteringen.

Kram!

Nina sa...

Jättefint med funkiahäcken.Är inne varje dag för att se vad som händer i trädgården. Du inspirerar mig verkligen.
Ha en skön vecka. Kram !!!!

AnnaHelena sa...

Oj! Menar du att du fick till den lilla häcken av bara EN enda funkia!?! Det måste ha varit ett bamseexemplar! Fint blev det i allafall. Tack för idén!

Kram // AH

Marie Lithén sa...

snyggt som bara den med funkiahäck!!

Martina sa...

Det blev jättebra med funkian!Den är så dekorativ. Jag har den även i krukor på vår altan också.

Tack för att du delar med dig av så mycket fint!