måndag 28 maj 2012

One mans treasure....
Så heter en av min favorit funkia....med röd stjälk, lite skir i sitt växtsätt tycker jag. Jag har haft den i två år  och och nu verkar den komma igång ordentligt. Jag hoppas hitta fler av denna lite ovanliga sort men det har visat sig att det inte är det lättaste. Annars hör doft funkian till en av mina favoriter i funkia släktet och även de olika sorterna med mörka blad och en vit kant runt.Helgen har gått i ett rasande tempo och jag känner att jag har fått lite gjort. Växter har blivit planterade och så klart blev det ett snabb besök till Skeglinge handelsträdgård och hämta mina hasselört som var betällda.In till stan"Lund" och två nya klänningar fick följa med mig hem, super nöjd. En vit chillnorway och en randig Boomerang klänning så nu har jag student veckan nästan klar, vi ska gå på 5 studenter och då hade jag tänkt fem klänningar......jajaja jag vet det behöver man ju inte men eftersom jag behöver lite nya kläder så är det ju bara att passa på, eller hur? Det blev även en ny klänning förra veckan från indiska så jag är uppe i tre.

Ha en härlig start på veckan
Kram Anna ♥♥4 kommentarer :

Snäckskalsdalen. sa...

Bra klänningsköp, klart du måste ha 5 klänningar! Så mycket studentfester alltså! Vi är inne i ett stim när det är lugnt på den fronten, det är synd, för det är alltid lika roligt!
Agneta kram

AnnaHelena sa...

Har aldrig sett den Funkian! Så speciell den var! Finns tydligen hur många sorter som helst.

Absolut ska du passa på att köpa på dig några klänningar. Fem studenter - det var inte dåligt det...

Kram // AH

Almbacken sa...

Hihihihi.....klart du ska ha fem olika, nya klänningar.....du har ju inga alls....Fina är dom nyss inköpta!

Ursnygg funkia! Sån vill man ju ha!

Kram,
Maria

Proforma - Irene sa...

Hej Anna! Jag har följt din blogg nåt halvår sådär och tänkte att det är väl dags att lämna ett litet avtryck hos dig. Funkia tillhör också en av mina favoriter och den här hamnade högst upp på min önskelista, så fin med den röda stjälken. För övrig har du en fantastisk trädgård och jag njuter som alltid av dina vackra bilder! Ha det gott!
Irene