lördag 20 oktober 2012

Härlig shopping....

 


Visst är det underbart med shopping? I bland skulle man kunna handla hur mycket som helst för man hittar hur mycket som helst men vid andra tider hittar min inget alls. Som när man ska bort och absolut vill ha något nytt. Så numera handlar jag när jag hittar något och detta är mina sista tillskott. Skinnjackan är inköpt på kappahl för 499 kr, cardigan 199 kr gina, stövlett Wera 850 kr Åhlens och tunika Odd Molly 899 kr. Ops det blev visst bara en färg alltihop...
 
Det är lovat fint väder i helgen och jag tror det blir lite trädgårds pyssel, ska nog ta en runda och plocka mossa, kastanjer och kanske klippa lite trollhassel kvistar.
 
 
Ha en härlig lördag
Kram Anna
 
 
 


4 kommentarer :

Tinas Garn sa...

Jag håller med dig till fullo. Det är bara att handla när man hittar nått man vill ha! Snygga tillskott till din garderob!!!

Ninnis sa...

Det är så man ska shoppa loss när allt bara stämmer...jättesnygga kläder/skor och färger...=)

Kram Ninni

Suz sa...

Ursnygga grejer allihop! Hade jag behövt idag när vi ska bort;)

Ha en fin helg!
Kram Suz

Marina sa...

Mycket snygga kläder! Jag behöver lite nytt men hittar inget precis. Eller behöver och behöver, de tär ju inte så att jag går naken men jag skulle vilja ha en svart kjol som passar att jobba i, kanske en mönstrad/färgad kjol och något svart upptill som passar till jobb.
Vilka i-landsbekymmer.

Kram